keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Musiikkilöytö: Ed Sheeran

Ed Sheeran on viimeisin musiikki-ihastukseni. Olen nähtävästi elänyt varsinaisessa pimennossa sillä vaikka olenkin kuullut hänen musiikkiaan aikaisemmin, ihastuin häneen täysillä vasta nähtyäni hänen live-esityksensä The Voice ohjelmassa. Melkoisessa huudossa hän on muutenkin ja esiintyi muunmuassa kuningattaren Jubilee-konsertissa.

Ehkä uskomattominta on että tämä mielettömän lahjakas laulaja on vasta 21 vuotias ja alkoi levyttämään jo kouluikäisenä. Hauska tarina hänen matkastaan kuuluisuuteen on se kun hän 19 vuotiaana lähti Los Angelesiin soittamaan open mic -iltamissa ympäri kaupunkia, kunnes Jamie Foxx bongasi hänet, ja oli niin vaikuttunut että antoi hänelle luvan käyttää studiotaan ja kotiaan Hollywoodissa loppumatkan ajan. Eikä mikään ihmekään, Ed Sheeran on loistava.

Small Bump ja A Team ovat minun lemppareitani hänen biiseistään, kuunnelkaa edes ne!

Nämä kaksi allaolevaa taitavat olle Ed Sheeranin suurimpia hittejä tähän mennessä joten näitä olette mahdollisesti kuulleetkin radiosta jo muutamaan kertaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails