tiistai 26. kesäkuuta 2012

Blogimiitti Lontoossa?


 
Tulipa mieleen - kiinnostaisiko täällä Lontoossa bloggailevia blogimiitti tuossa syksymmällä? Tiedän että tätä omaa blogiani lueskelee ainakin muutamia täällä asustelevia blogikolleegoja, joten ajattelin tätä kautta kysellä josko innostusta olisi lähteä vaikka lauantailounaalle joku kerta. Jos kiinnostusta löytyy niin voisin järjestää jostain kivasta paikasta pöydän tai jotain muuta tekemistä iltapäiväksi/illaksi vaikka elo- tai syyskuussa.

Miltäs kuulostaa?
Jos on kiinnostusta, tahi ideoita ja ajankohtatoiveita niin kommenttiboksiin tai mailiin suklaatajakahvia(a)gmail.com

9 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi kivalta idealta! Mä olisin ehdottomasti messissä, takaisin Lontoossa en tosin ole kuin vasta syyskuun ekana päivänä..
  Mutta olisi kiva tavata muita blogikollegoita täällä!

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea! Mä palailen reissusta vasta syyskuun puolessa välissä, mutta jos jaksatte odottaa siihen saakka, niin mukana ollaan :-)

  VastaaPoista
 3. kuulostaa kivalta :) syyskuun puolessa välissä olisin taas siellä päin maailmaa cu hopefully

  VastaaPoista
 4. No ehkä sit syyskuun lopussa tai lokakuun alussa, vaikuttaisi näiden vastauksien perusteella olevan parempi aika. Watch this space, ilmoittelen aikeista sitten lisää syyskuussa. Ideoita jos on niin niitä otetaan mielihyvin vastaan, muuten keksin omasta mielestä kivoja juttuja :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Olen uusi sekä täällä blogimaailmassa että Lontoossa, mutta jos tällainenkin tapaus saa tulla mukaan tapaamiseen niin tulisin mielelläni :)

  VastaaPoista
 6. Jeiiiii, loistava idea! Ja alkusyksy kuulostaa hyvältä! Palataan asiaan!! :)

  VastaaPoista
 7. Hei, multa on jäänyt tällainen postaus ihan välistä! Olisin kanssa tosi kiinnostunut blogitapaamisesta Lontoossa, vaikka en itse ihan Lontoossa asukkaan. Junalla/metrolla pääsee tosin kätevästi n.45 minuutissa Lontoon keskustaan että jos vaan huolitte minut niin tulisin mielelläni :-)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails