sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Festarimeininkiä Somerset House:ssaLauantaina illalla mentiin konserttiin Somerset House:en. Talvisin täällä on todella suosittu luistelurata, ja kesäisin suihkulähteitä, mutta tämän viikonlopun aikana piha tuplaantui konserttialueena Lontoon olympialaisten kunniaksi. Aika erikoinen paikka pitää konsertteja, ja aivan mahtavan näköinen siinä illan pimetessä ja rakennusten ollessa valaistuina erivärisillä spoteilla. 
Musiikkina oli portugalilaista fadoa (Mariza ja Buika), indie-musiikkia (Fyfe Dangerfield) ja folk-musiikkia (Penguin Cafe) ja siellä oli eräs suomalainen harmonikansoittajan myös (Kimmo Pohjolainen) vaikka hänet harmin paikka missattiinkin. Oli kiva pitkästä aikaa tutustua uusiin artisteihin ja kaikki näkemämme olivat todella hyviä.

Tälläisiä saisi olla useamminkin, muutenkin kuin näin olympiavuotena. Lauantaina ehkä yritetään katsomaan vielä Tom Jonesia Hyde Parkiin (toinen olympialaiskonsertti), sitten olympiajudojen jälkeen joh ehdimme vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails