sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Meidän olympialaiset

Olympia-kuume on ihan käsinkosketeltavaa täällä :) Perjantaina me katseltiin televisiosta avajaisseremoniaa, ja vaikka se olikin melko myöhään ja mies torkahti sohvalle itse jaksoin sen urheasti loppuun saakka. Olihan se mielenkiintoinen, ja Beijingin seremonialle vertoja vetävä, joskin täysin eri tavalla, mutta muutama kohta oli kieltämättä vähän hidastempoinen. 

 Shortsit H&M, silkkipaituli New Look, sandaalit Rwandasta, laukku Longchamp

Eilen me menimme katsomaa olympia-judoa (naiset 48kg, miehet 60kg) Excel Centeriin. Todella hyvä fiilis, ja vaikka suomalainen että britit (naisten ja miesten sarjoissa) tipahtivat alkukarsinnoissa eikä meillä ollut kteään kannustettavaa, oli silti mielenkiintoista katsella mitalimatseja. Naisten sarjassa voitti muistaakseni argentiinalainen, ja miesten sarjassa venäläinen. Japanilainen (joka tuli toiseksi miesten sarjassa) oli ihan mieletön judoka, ja vähän harmitti että hän tipahti hopealle. 


Miesten viimeinen mitalimatsi oli muuten vähän pettymys - aika monen taktisen ja vähän pitkäveteisen kamppailun jälkeen odotin innolla tämän japanilaisen matsia, hän kun on melko agressiivinen, vikkeläjalkainen ja käyttää epätraditionaalisia tekniikoita. Ja odotin pitkää ja mielenkiintoista vääntöä. Noh, n. 30 sekunnin väännön jälkeen pienen tuurin avulla venäläinen sai ipponin ja matsi oli ohi. Oli vähän huijattu olo, mutta sellaista se on judossa. Parhaimmillaan todella nopeaa toimintaa. 
Vaikka oltiin ihan piippuhyllyllä, sieltä näki silti todella hyvin. Illan jälkeen mentiin vielä syömään matkan varrella georgialaiseen ravintolaan kun pitkän päivän päätteeksi ei jaksanut millään kokata.Olispa vielä lippuja muihin olympia-juttuihin. Itseasiassa yritin saada meille lippuja jalkapalloon, mutta ei onnistunut. Ja ihan alunperin hain lippuja uimahyppyihin. Paralympialaisiin ostin meille lipun juoksuun, niin päästään näkemään vielä Olympic Park.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails