sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Keilailuilta

Eilen tosiaan käytiin sillä järjestämälläni blogimiitillä. Minulla oli ainakin hauskaa, ja toivottavasti muillakin. Viihdyttiin turisemassa koko ilta, eli kyllä se varmaan muillekin upposi. Suomeksi oli kiva taas pitkästä aikaa jutella. Itse niin harvoin pääsen suomea juttelemaan että tämä oli varsinaista luksusta. Nyt tänään ääni on kyllä vähän käheä.
Ensin käytiin keilaamassa. Olen itse halunnut jo pitkän aikaa käydä uudestaan keilaamassa - hyvä puoli siinä kun järjestää jotain on että pääsee tekemään just sitä mitä haluaa. Siinä jutellessa ja tutustuessa kyllä meinasi keilaus ihan unohtua, mutta ehdittiin sentään pelata koko kierros. Paikka oli nimeltään siis Bloomsbury Bowling, niinkuin aikaisemmissa postauksessa on tullut mainittua.

Keilailun jälkeen menimme ravintolaan ja napattiin set menu ravintola Stradassa.  Itse söin bruschettaa, melanzenea (munakoisoja) pääruoaksi, ja pistaasi-jäätelöä jälkiruoaksi. Ihan mukiinmenevä italialainen paikka.

Kiva muuten että niin moni pääsi paikalle! Marika Marionette-blogista, Annika Miss Britannika-blogista, Liza Liza in London -blogista, Eveliina London City Girl-blogista, ja Mrs. K joka kirjoittaa hel-lon -blogia. Illemmalla porukkaan liittyi myös Mungolifen Anna. Juteltiin illan aikana että uudet miitit olisivat ihan tervetulleita, ja minä ainakin liityn ehdottomasti mukaan jatkossakin. Eli sit vaan seuraava järkkäilemään uutta miittiä!

7 kommenttia:

 1. Kiitti vielä kerran järjestämisestä, oli kivaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä paljon järkkäilystä Irina!!! Oli todella kiva ilta :) Hei, saisinkohan mahdollisesti lainata tuota sun ryhmäkuvaa oman blogin puolelle, krediiteillä varustettuna tietysti? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottakai, lainaa vaan ihan vapaasti. Saat lainata muitakin kuvia jos haluat. Ja kiva kun oli kivaa :)

   Poista
 3. Kiitos vielä kerran! Ja ai kauheeta - jos tyylipisteitä olisi jaettu, niin olisin varmaan pärjännyt vielä huonommin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä - tyylipisteitä tuosta asennosta jos mistä ropisee runsaasti :D Ja oli tosi kiva tavata livenä, sinut ja kaikki muut!

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails