keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Burger & Lobster

Tuli poikettua tänään melkoisessa herkkuravintolassa jota halusin suositella täälläkin. Alunperin bongasin ravintolavinkin Annikan blogista, ja se jäi mieleen ja käytiin treffeillä siellä vanhan työkaverin kanssa töitten jälkeen.


Burger & Lobster, löytyy Sohosta, Mayfairista, Farringdonista (jossa me kävimme) ja Citystä. Menuvalikoimasta löytyy hampurilainen, hummerileipänen ja kokonainen hummeri voilla, ja annokset tulevat ranskisten ja pikkusalaatin kera. Mmm-m. Kaikki samalla hinnalla, eli £20.


Me söimme molemmat hummerit, tottakai, ja minua puolet pienempi kaveri sankaroi vielä pienen juustokakun ja espresson kitusiinsa. Itse en hummerin jälkeen kyennyt syömään en yhtikäs mitään ja tuntui siltä että minut voisi pyörittää ulos ravintolasta - tämän seitsemän kuukauden raskausmasun sisään ei kauheasti mahdu ruokaa näemmä.
 Ruoka tuli todella nopeasti ja heh, vähän liukuhihnameiningillä, mutta näillä hummerihinnoilla ei kyllä auta valittaa tippaakaan. Täytyy käydä vielä joskus uudestaan herkuttelemassa!

4 kommenttia:

 1. Törmäsin sattumalta googlatessa blogiisi - ja mikä ihana yllätys! Oon itsekin Lontoon ulkosuomalaisia mutta turhan harvoin törmään täällä muihin suomalaisiin, joten on tosi kiva lukea muiden kokemuksia Lontoosta. Siis kiitos - tuli mukava kotoisa olo! Ehkä alan itsekin kirjoittaa blogia. t. E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista - ja jos alat kirjoittaa omaa blogia tule ihmeessä mainitsemaan mulle! Itseasiassa, Lontoossa asuu aika monta muutakin bloggailevaa suomalaista, jos jaksat etsiä täältä mun blogista blogimiittipostauksen niin siitä löytyy linkkejä useampaan :)

   Poista
 2. Moikka! Mukavaa blogia kirjoittelet. Laita ihmeessä lisää ravintola-arvosteluja, niitä on aina kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Juu, näitä on ihan kiva tehdä, oon vaan useimmiten aika nihkeä kaivamaan tuota mun kameraa esiin, tuntuu vähän hassulta ottaa kuvia ruoka-annoksesta!

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails