torstai 14. helmikuuta 2013

Happy Valentine's!

Täällä Briteissä, ja varmaan kaikissa anglomaissa ystävänpäivä on enemmänkin romanttinen parisuhdepäivä. Itseasiassa en itse ikinä oikein ymmärtänyt ystävänpäivää siihen varsinaiseen suomalaiseen tapaan että päivä olisi ystäviä varten, vaan itse olen sen aina (ehkä leffoista opittuna) yhdistänyt sen romanttisiin treffeihin. Itse olen sen yleensä viettänyt ravintolaillallisella.
No, me ei tänä vuonna tehty mitään erikoisempaa - torstaina kun alkaa olla jo sen verran univelkoja että oli ihan kiva tulla kotio suoraan töitten jälkeen ja rentoutua vaakatasossa. Oli alunperin suunnitelmissa tehdä jotain mielenkiintoista ruokaa, mutta miehen ollessa kokkausvuorossa pakastepizza voitti. Mutta sen verran päivään panostin että kävin ostamassa meille suklaarasian ja kukkapuskan ja ilmestyin ne kourassa kotiovelle. Ja aika herkkuja suklaakonvehteja olikin. Pientä arjen romanttisuutta :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails