sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tammikuun ale-ostoksia

Sen täällä jo esitellyn Benettonin untuvatakin lisäksi ehdin näpytellä virtuaaliseen ostoskoriin töitten lomassa muutaman pienen jutun.
Olen nyt jo pitkän aikaa miettinyt että vaatekaappiin pitää saada musta vyö hopeisella soljella - oikeastaan kaikki mustat nahkakengät/saappaat mitkä minulta löytyvät ovat somistettu hopeametallilla. Kun sitten löytyi tama Michael Korsin vyö hyvinkin järkevällä hinnalla, ajattelin napata mukaan saman vyön myös ruskeana. 

Ja sitten löytyi vielä ohut vyötärövyö myöskin Michael Korsilta, jonka ajattelin sopivan sitten työkäyttöön työlaukun kanssa.
Hyvänlaatuisilta vaikuttavat, mutta taitavat jäädä käyttämättä ennen kesää, sen verran tiukoille menivät tämänhetkisen masun (ja lantion) kanssa.Nämä See by Chloen kengät tulivat mukaan täytenä heräteostoksena, ja yllättävää kyllä nettikaupoista ostetuille kengille, ne olivat aivan täydelliset jalassa! Kesällä nämäkin sitten käyttöön.
Mies jo valitteli mulle hyödyttömistä ostoksista, mutta eihän vyöt ja kengät (tahi laukut) ikinä voi olla turhia? Asusteethan just kestävät aikaa parhaiten - minulla löytyy joitain vanhoja asusteita kymmenen vuoden takaa joita tulee vieläkin käytettyä!

8 kommenttia:

 1. Laukkuja ja kenkiä eikä vöitäkään ole koskaan liikaa ja ne on tarpeellisia. Itselläni on tosi vanhojakin ja niillä aina käyttöä. Hyviä ostoksia teit ja kauniita, sinun näköisiä!-Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen samaa mieltä - niitä kun tosiaan voi käyttää kauan, vaikka lihoisi tai laihtuisi :) Ja nämäkin on niin simppeleitä ettei ne ikinä mene pois muodista :)

   Poista
 2. Hei, blogissani on sinulle haaste! :)

  VastaaPoista
 3. IHANA laukku! Rakastan Korsin laukkuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korsin laukut on kieltämättä myös omaan mieleeni. Tosin, kuvan laukku on Coccinella ja vain tuo vyö on Korsin :)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails