tiistai 12. heinäkuuta 2011

Possubileet

Niin - niistä viikonlopun possubileistä. En olekaan aikaisemmin käynyt kunnon hog roast -pippaloissa. Täällä Englannissa ne tuntuvat olevan kovin suosittuja maaseudulla. Kihlattu oli omissa jutuissaan Lontoossa, esittelemässä omia töitään nuorien suunnittelijoiden näyttelyssä, joten minä hengailin anopin kera. 


Syötiin possua omenahillon kera. Aika herkkua. Nautittiin auringonlaskusta, oluesta ja luonnosta. Sadetta ripotteli, aurinko paistoi ja nauru raikasi. 


Meille oli muuten tarkoitus tulla tuollainen oma possu tänne Englannin puolen hääjuhliin. Mutta näitten possubileitten jälkeen tuntuu siltä että se on hyvin hankala järjestää... Possua täytyy alkaa paistaa auringonnoususta lähtien koko päivä, ja käännellä sitä tiuhaan. Harmittava juttu, sillä minusta tämä olisi ollut aivan mahtava vetonaula juhlille. Kihlattu haluaa nyt meille meksikolaisteeman niihin juhliin, burritot kun ovat hänen lempiruokaansa kuulemma... Miehet!

2 kommenttia:

  1. Heips,

    me otettiin kerran firman juhliin tollanen (lampaalla tosin) juttu, ja siella ne ainakin tuli paikalle sen verran aikasemmin/pre-paistettuna etta siihen hommaan ei mennyt kuin muutama tunti. Ainoa huono homma oli se, etta kun liha alko kypsymaan se tuoksu oli ihana mutta piti odottaa viela jonkin aikaa sita sitten. Kylla ammattilaisten pitaisi osata tuollainen ihan hyvin.

    VastaaPoista
  2. Jeps, ammattilaisethan hoitaisi homman, mut tuo anoppi joka näitä juhlia järkkäilee haluaa tehdä mahdollisimman paljon omin voimin. DIY-hommina toi siis on hankalaa. Mut tosiaankin, se tuoksu oli niin superherkullinen!

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails