tiistai 9. huhtikuuta 2013

Valokuvauskurssilla Part 2

Lauantaina kävin uudella valokuvauskurssilla - tällä kertaa jatkokurssilla siihen edelliseen. Opeteltiin vähän edistyneempiä juttuja, mm. exposure, white balance ja lisää kompositiosta ja joitain muita juttuja mikä nyt ei enää edes muistu mieleen. Onneksi saatiin siis monisteet mukaan ja vielä jälkikäteen mailitse samat tiedot niin voin sit lueskella.
 
Tykkäsin muuten kovasti näistä lyhytkursseista (3-3.5 tuntia), ja mietin kävisinkö vielä parilla pikakurssilla (mm. pimeän ajan kuvaus ja portrait kuvaus). Oli paljon helpompi tajuta nämä jutut kun joku ensin selitti tekniikan ja sitten tarpeen vaatiessa näytti kädestä kiinni pitäen miten sen oman kameran saa oikeille asetuksille. Ja sitten harjoiteltiin ja sai kommenttia kuviensa laadusta ja niiden parantamisesta.
 





Oltiin taas South Bankissa ja tässä taidettiin harjoitella negatiivista tilaa ja tilan jättämistä kohteen taakse vs. eteen. En oikein jaksanut keskittyä tähän kompositioon, mutta tuli joitain kuvia räpsittyä kuitenkin lauantaihulinoista ja South Bankin ihmisistä.






South Bank - sieltä löytyy aina soittajia ja pientä snacksiä. Lisäksi eläviä patsaita ja break dance poikia ja joskus skeittailijoita turistien joukosta.





Tämä on muuten Royal Festival Hall. Pitäisi joku kerta ihan tutkailla mitä kaikkea sieltä löytyykään, en ole ikinä käynyt siellä missään konsertissa. Käsittääkseni siellä on tavallisten klassisten konserttien ohella paljon lapsille sopivia musiikki -work shoppeja ja konsertteja.




Nappasin kuvan parista tyylikkäästä neitosesta, mutta tässä vaiheessa alkoi jo jalkoja pakottaa ja päätin jättää sala-street-style-kuvaukseni kesken ja lähteä anopin 60v syntymäpäiville.




Royal Festival Hallin takana oli perinteinen ruokamarketti - olisin ihan mielelläni napannut naposteltavaa mukaan junamatkalle!

2 kommenttia:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails