maanantai 1. huhtikuuta 2013

Viikonlopun vauvatarvikeostoksia

Tulikin jo mainittua että tänä viikonloppuna tuli käytyä ostoksilla ja tässä muutama mukaan tarttunut vauvantarvike.
Ostin pari pientä Bebe Bonito settiä TK Maxxista - niissä on muuten aivan mahtava vauvaosasto joka kannattaa käydä tarpeen vaatiessa katsastamassa. Nämä taitavatkin olla tähän mennessä ainoat ostamani vauvanvaatteet, yksiä pieniä Uggseja lukuunottamatta.

Täällä Briteissähän ei ole minkäänlaista äitiyspakkausta tai muuta äitiysavustusta, enkä sellaista tietenkään Suomesta saa täällä asuessani. Täällä kuitenkin piiri pieni pyörii ja lastenvaatteita lahjoitetaan ahkerasti eteenpäin. Kirppareita täällä ei Suomen tapaan harrasteta ja harvat vaivautuvat lastenvaatteita myymään netissä tms. Lisäksi ihmiset tykkäävät ostaa/tehdä vauvajuttuja lahjaksi. Tulemme saamaan melkoisen potin lastenvaatteita ja muita vauvatarvikkeita huonekaluista lähtien sukulaisilta, ja naapuritkin ovat meidät kutsuneet kyläilemään luokseen nappaamaan mukaan tarvikkeita heidän varastoistaan. Tästä syystä olen rajoittanut vauvanvaateostoksia tiukasti - pari pientä uutta vaatepartta halusin kuitenkin ostaa mukaan mukaan sairaalaan. Jotain ihan uutta ja ihan omaa vauvalle.


Lisäksi ostin vauvakirjan - eli tälläisen baby record bookin. Siihen tulee kaikenlaista tarinaa ja juttua lapsen ensimmäiseltä ikävuodelta, ja vähän raskausmuistojakin. Täytyy muistaa ahkerasti tätä täytellä ja liittää mukaan kuvia ja muita muistoja niin tästä saa hyvän muistokirjan lapselle annettavaksi.
 
Nyt pitää vielä jossain vaiheessa ehtiä tutkimaan ja ostamaan vaunu-autokoppayhdistelmä (ns. travel set). Olisiko teillä mitään vinkkejä?

4 kommenttia:

  1. Paadyitte nakojaan tuohon pollotapettiin :) Se on kylla kivan nakoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, tähänhän se sit meni :) Meille tulee kans vähän muuta pöllötavaraa tuonne, mennään nyt sit the whole hog kun kerran alettiin pöllöileen...

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails