lauantai 6. joulukuuta 2014

Syksyiset maisemat ja mutaiset pöksyt

 
 
Viime viikonloppuna pitkästä aikaa oli vihdoinkin mukava ilma. Viileä, kylmä, mutta pitkästä aikaa sadepilvet pysyivät kaukana, ja ilma oli kirpeää ja kuulasta. Heti aamusta herättyämme ennen sään muttumista huonompaan suuntaan päätimme siis lähteä pienelle retkelle - käytiin syömässä all-you-can-eat englantilainen aamiainen plus vohvelit siihen seuraksi, ja päädyimme kävelemään ravintolan alueella.
 


 
 
Metsiä, puistoja, lampia, peltoja sun muita löytyi sieltä ravintolan läheisyydestä. Tällä kertaa kun oli niin kylmä ja meitä niin väsytti (vanhempia, ei taaperoa), käveltiin vain ravintolan läheisyydessä. Taapero käveli ympäri ämpäri ja aina silloin tällöin pyllähti mutaan. Ensi kerralla sitten katsomaan ankkoja lammelle ja bongailemaan ratsastajia metsäpoluilla.
 
 

 
 
 
Me asumme aika kaukana Lontoon keskustasta (zone 5). Toisaalta viikolla se on niin väsyttävää, kulkea junassa (ja kahdessa metrossa ja yhdessä bussissa) päästäkseen töihin, ja sama takaisin päin tullessa. Istua tuntikausia kuumassa ja tunkkaisessa metrossa viikon aikana. Mutta toisaalta, viikonloppuna raikas ilma, läheiset metsät ja puistot, ja avara luonto tuntuvat melkeinpä sen arvoisilta. Täällä on hyvä kasvattaa pieniä.
 
 
 
 
Mites teidän viikonloppu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails