keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Mineraalimeikkien hehkutusta

Ah, vihdoinkin saapui kauan kaivattu paketti Amerikan maasta. Tilasin melkoisen kasan mineraalimeikkejä firmalta johon olen tutustunut aiemmin. Pakettiin tilasin meikkipohjia, poskipunia, meikkisuteja ja viimeistelypuutereita ja sain kaupanpäällisiksi vielä luomiväri/poskipuna-kombon.Miksi käyttää mineraalimeikkejä?
Ihon kunnon paraneminen, suurempi sävyvalikoima ja kevyt, luonnollinen jälki ovat yleisimmin annettuja syitä käyttää mineraalimeikkejä. Itselleni on esimerkiksi ollut todella vaikea löytää sopivia sävyjä kaupan meikkivoiteista sillä ne liian usein tuntuvat taittavan liian voimakkaasti keltaiseen tai punaiseen. Mineraalimeikeistä olen löytänyt ihon väriin täydellisesti sointuvan sävyn. Jauheet ovat lisäksi todella hienojakoisia ja sulautuvat ihoon jättäen luonnollisen jäljen. Itselläni en ole ihon kunnon paranemista huomannut mutta uskoisin että varsinkin aknesta / rasvaisesta ihosta kärsivät saavat tuotteista apua niitten sisältämien ainesosien vuoksi.

Miinuksia mineraalimeikit saavat lähinnä niiden levityksen sottaisuuden vuoksi. Niitä on myös tarjolla harvinaisen vähän muualla kuin postimyynnissä joten oikean sävyn haku on vähän sattumankauppaa.Oma suosikki
Jos kiinnostut mineraalimeikeistä suosittelen erityisesti Everyday Minerals nettikauppaa. Erityisen kivaksi tämän kaupan tekee se että sieltä saa tilattua postikuluja vastaan ilmaisen paketin samplekokoisia tuotteita ja parin dollarin hintaan muitakin sample-kokoisia tuotteita. Normaalihintaisetkaan hinnat eivät päätä huimaa.

Lisää plussia tulee siitä että eri värisiä jauhepohjia löytyy mielettömän paljon, jopa niille kuuluisille kalkkilaivojen kapteeneille joita Suomesta löytyy melkoisesti. Myös puristetussa muodossa olevia meikkejä löytyy jos jauheilla sotkeminen ei kiinnosta, värivalikoima näissä on tosin vielä melko suppea. Viimeisen plussan annan siitä että myös Visa Electron käy kaupassa.

kuva ja kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails