tiistai 13. tammikuuta 2009

Uusia hiusnamejaKuten olen aikaisemminkin maininnut olen jokseenkin hurahtanut hiustuotteisiin. Vaikea sanoa ovatko ne aikuistenoikeasti parantaneet hiusteni kuntoa merkittävästi. Haluaisin näin kuitenkin uskoa ja poikaystäväkin on vakuutellut hiusteni kiiltävän kauniisti. Viimeviikkoinen nettiklikkailuni toikin minulle saaliiksi kaipaamiani jätettäviä hoitoja; Sebastian Potion 9, Lanza Magic Bullet ja Redken All Soft Velvet Whip.

Sebastian Potion 9 on minulle uusintaostos, nyt taitaa olla meneillään kolmas purkki. Mainiota ainetta jota suosittelen lämpimästi. Tätä käytetään hiusten pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin parin herneen verran (jotkut käyttää vähemmänkin) ja pitkäaikaisessa käytössä tuote parantaa hiusten kuntoa niitä kosteuttaen ja jänteyttäen. Jos hiusten antaa kuivua luonnollisesti ja on laittanut hippusen liikaa ainetta se korputtaa mutta lähtee helposti pois harjaamalla.

Redken All Soft Velvet Whip on sarjan jätettävä hoito / latvasuoja. Itse käytän mielummin latvasuojana sillä sisältää melkoisesti silikonia, joka sopii mainiosti huokoisille ja kärsineille latvoille. Tosin jos silikoneja ei pelkää tuotetta voi laittaa kaikkialle hiuksiin. Olen käyttänyt vasta kerran joten kattavaa kokemusta minulla ei tuotteesta ole mutta latvoja se tuntui nätisti pehmentävän ja kosteuttavan, muualle laitettuna ei lainkaan mitään vaikutusta. Miinuksen antaisin siitä että aine tuntui imeytyvän humauksella latvoihin joten kovin riittoisaa (pienikokoinen) tuote ei vaikuta olevan.

Lanza Magic Bullet on itselleni täysin uusi tuote. Sitä on kovasti kehuttu mutta kerran kokeiltuani en voi kovin kattavaa mielipidettä tuotteesta muodostaa. Suihke on kuitenkin tarkoitettu käytettäväksi jätettävänä hoitona kosteisiin hiuksiin tai muuten vain kuiviin hiuksiin ja nimenomaan kärsineille, kemiallisesti käsitellyille hiuksille joissa rakennevaurioita. Sellaisia hiuksia uskon suihkeen pitkäaikaisessa käytössä auttavan sillä se sisältää reippaasti keratiinivalmisteita. Kelpo lisä hiuksistaan huolehtivan kaappiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails