tiistai 5. toukokuuta 2009

RIP pressopannu

Tänään on ollut niin tuskaisen nuutunut ja ärsyyntynyt olo. Käsky kävi kirjastoon ja siellä vierähtikin sitten useampi tunti kunhan pääsin liikkeelle. Tai ei minua oikeasti kukaan käskenyt, kunhan itseni pakotin liikkeelle että saisin luettua kokeisiin. Perinteisesti tietenkin se kaikista hankalin koe on lykätty ensimmäiseksi joten sitä on nyt tullut panikoitua.

Nuutunutta oloa pahensi aamukahvin uupuminen. Asun siis opiskelija-asuntolassa ja joku hemmetin pälli-naapuri on nähtävästi hajottanut pressopannuni lasisäiliön sillä sitä ei keittiöstä kymmenen minuutin kiroilun, esineitten paiskomisen ja itkupotkuraivareitten jälkeen löytynyt. Jos tietäisin kuka on katoamistempun takana vannoisin kostoa, vaan en tiedä joten syyllinen jää nyt rankaisematta. Jätin keittiöön kuitenkin soveliaan passiivisaggressiivisen viestin mieleni purkamiseksi.

Kirjastossa päällä Matthew Williamson for H&M neuletakki, harmaavalkoraitapaita New Look, harmaat CG mukavuus-farkut ja valkoiset New Look ballerinat. Lisää ärsyyntymistä aiheutti että nuo farkut alkavat kulumaan puhki ja ne ovat ehdottomasti mukavimmat ja väritykseltään kätevimmät farkkuni eikä minulla ole hajuakaan mistä moisia voisi ostaa lisää sillä ne on parin vuoden takainen lahjoitus norski-kaverilta.

2 kommenttia:

  1. Ihana neuletakki!
    minulta jäi koko mallisto näkemättä kun pitää matkalle säästää.. paitsi että taitaa tulla uusi mallisto pian

    VastaaPoista
  2. Tacks :) Joo, tää oli aika tyyris mallisto... Olisi ehkä itsekin pitänyt jättää edes toinen neuletakki kauppaan.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails