sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Suomenlinna

Suomenlinna oli Helsingin reissun varsinainen pääkohde. Aurinkoinen hellesää, hyvä matkaseura ja leppoisa fiilis teki reissusta tosi mahtavan. Innostuin noista tunneleista ja käytävistä aivan täysin ja niitä kuvailinkin urakalla. Tässä on tosiaankin vain pari näpsäisyä, koneen kätköistä niitä löytyy kymmeniä... Maisemat oli silmiähivelevät ja kunnostauduttiin paattien bongailussa. Tuo taitaakin olla joku kuunari?
Aika hauska muuten, en ollut Helsingissä kuin vähän päälle 24h ja bongasin 4 bloggaria... Mungolifen Annan, Lauran, Sharonin ja toisen Annan (jota mun kaveri kehui hirmu söpöksi). Illalla tosiaankin vielä käytiin Jenny Woossa istumassa, kiskomassa mango daiqureita (törkeän hyviä!) ja ihmettelemässä suomalaisten baarikäyttäytymistä... Voi elämä sentään. Se juomisen tuloshakuisuus tuntuu pilaavan monelta aidon hauskanpidon.

Kävin myös Venäjän konsulaatissa samalla ja kuulemma vielä venäjänkielinen todistus HIV-vapaudesta on tarpeen työviisumia hakiessa. Olen vielä ihan varma että netistä ohjeet sanoivat että sitä todistusta ei tarvitse sitä minun hakemaa viisumiani varten. Just taas sitä tyypillistä venäläistä byrokratia-kyykyttämistä parhaillaan mistä minua onkin varoiteltu. Yritän jaksaa ja pitää hermot kurissa.

6 kommenttia:

 1. Suomenlinna! Sinnehän minä haluankin! En olekkaan vuosiin käynyt.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia :) Voisi tänäkin kesänä pistäytyä Suomenlinnassa.

  Satuin muuten justiin olemaan sitten enimmäkseen poissa Helsingistä, joten mua et pystynyt bongaamaan :D Hihi.

  Tsemppiä viisumiasiaan!

  VastaaPoista
 3. Heippareiii, missäs mut näit?

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat!:) oho onnistuit näkemään noin monta muotibloggaajaa :D maailma, vai pitäisikö sanoa Helsinki on pieni

  VastaaPoista
 5. Anttis, mäkin olen viimeksi käynyt tosi monta vuotta sitten tuolla Suomenlinnassa. Jos asuisin Helsingissä niin viettäisin tuolla älyttömän monta kesäpäivää...

  bubble, jostain syystä olin saanut päähäni että asut Jklssä... Heh. Harmi ettet ollut Hkissä, oisin koittanut bongata bubblenkin sitten :)

  Anna, olin näkevinäni sut Suomenlinnassa perjantaina. Kävelin tosin vain ohi nopeasti eli en jäänyt tiirailemalla tarkastelemaan joten jos et ollut siellä niin sun ja sun poikaystävän kaksoisolentoja on liikkeellä :)

  VastaaPoista
 6. SL, heh niinpä. Mut maailma on tosiaankin pieni, Lontoossakin näkee keskustassa usein tuttuja ja oon kerran Stylebubblen Susienkin bongannut. Ja Pierce Brosnanin.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails