perjantai 18. syyskuuta 2009

Arkielämän aloittelua

Noniin, nyt on taas alettu pääsemään takaisin arkielämään kiinni. Tiistaina kunnon monsuunisateen säestämänä palasin kouluun luentoja edeltävälle ekstra-matikka-kurssille. Aika perusmatikkaa, jonka ajattelin kuitenkin istua loppuun saakka muistinvirkistämiseksi, onhan niistä lukioajoista aika helvatan kauan jo. Ensi viikolla olen yliopistossa töissä ja siten pitäisikin etsiä osa-aikainen vakiotyöpaikka.

Pieniä elämänmuutoksia on myös tullut. Muutin nyt pienestä keskustakopperoisesta esilähiö-rivitalonpätkään. Jotenkin todella kummallinen fiilis kun olen asunut yliopiston läheisyydessä viimeiset kolme vuotta, ja tulee oikeasti kotoisa olo vain kun palaa siihen vilinään ja vilskeeseen. Etäisyys keskustaan on myös älytön, mutta eiköhän tähänkin totu. Uudessa talossa on vielä melkoisesti töitä, ja remonttia pitää tehdä. Tällä hetkellä valmiina on noin 50% talosta, kunhan loput kaksi huonetta saadaan siivottua ja remontoitua niin niistä tehdään walk-in-wardrobe ja minulle oma pikku toimisto. Meillä on myös pieni puutarha!

Tänään käytiin hakemassa khlatun veljenpojalle vähän synttärilegoja.


Hulk! Grrrr!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Päädyin blogiisi muutaman mutkan kautta, ja vaikuttaa näin pikaiselta silmäykseltä tosi kivalta. :) Etenkin kun muita ulkosuomalaisia on aina kiva lukea, itse asustelen Kreikassa. Ajattelin vaan huikata, että taidanpa jäädä lueskelemaan enemmänkin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla Ionna ja tervetuloa seurailemaan :) Mäkin tykkään lukea erityisesti ulkosuomalaisten blogeja (vaik luen kyllä muitakin) kun aina tuntuu että on edes jotain yhteistä kokemuksissa.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails