torstai 1. huhtikuuta 2010

Kysy!

Minä pidän nyt kahden viikon blogiloman. Kaksi seuraavaa viikkoa tulevat olemaan sen verran intensiivistä lukemista, ettei minulla ole a) aikaa b) intoa kirjoitella.

Kunhan lukemisista ja kokeista on selvitty palailen takaisin. Sillä aikaa, jos sinulle on jäänyt jotain kysyttävää (ihan mistä vain) niin kysy kommenttilaatikossa! Vastaan palattuani. Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on jokin aihe josta haluaisit minun kirjoittavan täällä, raapusta puumerkkisi ja ideasi kommenttilaatikkoon.

Hyvää pääsiäistä ja rentoutukaa minunkin puolestani!

4 kommenttia:

 1. Oot muistaakseni sellasen joskus tehnytkin, mutta joku tavallinen arkipäivä kuvin olis kiva.. Listaten kaikki matkustamiset, syömiset, tekemiset :)

  VastaaPoista
 2. Kauan sä olet asunu lontoossa? Miten sä alunperin lähdit sinne, opiskelemaan vai? Missä päin Lontoota asut?

  VastaaPoista
 3. En tiedä oletko jo tästä kirjoittanut, mutta mikä kielitaitosi tarkkaanottaen on? Oletko kaksikielinen vai koulussa englannin oppinut? Muutenkin kiinnostaisi tietää onko sinulla Englannissa asuessasi tullut jotain ongelmia sen kuuluisan brittiaksentin ymmärtämisen suhteen tai miten opiskelut sujuvat vieraalla kielellä?

  Aloitin juuri blogisi seuraamisen ja täytyy sanoa että kirjoitat ihan loistavasti ulkomailla asumisesta. Rehellisesti, mutta aina mielenkiintoisesti : )

  VastaaPoista
 4. bubble, hei toi onkin tosi hyvä idea. En olekaan tuollaista aikaisemmin julkaissut, vaikka pari kertaa sellainen onkin tullut mieleen.

  Anonyymi, Olen asunut täällä nyt jo lähes neljä vuotta, ja alunperin tulin tänne opiskelemaan kandia. Asuin pitkään yliopiston liepeillä Russel Sq / Kings Cross alueella, nykyään pohjois-Lontoossa (Enfield, jos mitään sanoo).

  Enny, En ole itseasiassa tainnut tuosta keilitaidosta sen tarkemmin kirjoittaa. Olen oppinut kielen ihan tavallisessa suomalaisessa koulussa, aloitin englannin opiskelun ala-asteella. Täällä olen tottakai oppinut aivan älyttömästi lisää, ja vaikka en voikaan sanoa olevani täysin kaksikielinen, olen hyvin lähellä natiivitasoa monissa asioissa. Aluksi minun oli vaikea ymmärtää ulkomaalaisten aksentteja (esimerkiksi intialaisten luennoitsijoiden) mutta brittiaksentit on ollut kohtuuselviä aina. Opiskellen kielitaito muuten koheni nopeasti, eli sen suhteen ei kielitaito jarruttanut ensimmäisen vuoden jälkeen ollenkaan. Kiitoksia muuten kauniista sanoistasi :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails