sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Luistelureissulla keskustassa

Oma talvisesonki käynnistettiin eilen luistelemalla mahtavissa maisemissa Somerset House -palatsin kentällä. En ole mikään maailman paras luistelija, mutta brittien ja muiden tasajalkaa köpöttävien ulkomaanelävien keskuudessa näytin lähes Kiira Korven veroiselta luistelijalta. Jos nyt vähäsen saa liioitella :)

Tämä on muuten Lontoon ehdottomasti suosituin luistelukenttä ja liput tänne myydään loppuun heti kauden alussa. Muita kauniita kenttiä ovat kuulemma myös Natural History Museum ja Tower. 

Kihlattu luisteli yllättävän hyvin britiksi. Minä tosin jouduin pelastamaan hänet kaatumiselta parisen kertaa. Ja onnistui hän pyllähtämäänkin kunnolla silmän välttäessä... Mentiin tosiaankin yhdessä yliopistoni Nordic Society -kerhon kera - oli tosi kivaa!

Tiffany & Co muuten sponsoroi tätä kenttää, ja kentän reunoilta löytyikin Tiffanyn oma pikku kauppa, suloisen lahjapaketin sisältä. Käytiin sisälläkin, ja seinät olivat täynnä herkullisia namusia, sekä koruja. En kehdannut pyytää kuvauslupaa sisältä, mutta löysin vastaavan kuvan netistä. Eikös näytäkin herkulliselta?Melkein koko porukka! 

Tietenkin käytiin myös vielä lämmittelemässä kaakaon (jota tosin sulatettu suklaa kuvailisi paremmin) merkeissä ennen kotiin paluuta, ja samalla luistelevia katselemassa. Hitto kun oli kylmä - varmaan oli pakkasasteita muutamia!

4 kommenttia:

 1. Juuri hihittelin Sheffieldin pienen pienelle luistinradalle joka keskustaan joulukojujen sekaan oli pystytetty. Itselleni kyllä tulee aina hyvä mieli kun kuljen esim Helsingin jääpuiston ohi, joten ehdottomasti olen näiden ratojen puolesta :)Ja kaikkien kaupunkien julkisien joulukoristeiden puolesta!

  Ja mitä pakkasasteisiin tulee, niin näin Heathrown lähettyvillä eilen iltapäivällä lämpölukeman 0 joten ainakin on melkein pakkasta teillä ollut!

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanalta näyttää! Kelpaisi itsellekin tuollainen luistelukenttä, Suomen karujen urheilupuistojen sijaan.

  VastaaPoista
 3. mulla ei oo koskaan ollut mitään ongelmia saada tonne lippuja, mut oon aina mennytkin aamupäivästä.

  noi hokkarit on vaan aika bad ass. viime vuonna vedin polvilleni ja sain aika kivat mustelmat. kävin tuol poikkiksen kanssa just perjantaina ja onnistuin pysymään pystyssä. i just miss the normal skates! :)

  VastaaPoista
 4. Hanne, mä oon hytissyt kylmästä viimeiset pari päivää... Ihan kauheaa täällä, ja kylmää pahentaa tuulisuus ja kosteus :( Mielummin olis Suomen tulipalopakkaset kuin tälläinen luihin ja ytimiin käyvä ilmasto :(

  bubble, nättiä oli :) Mut ainakin niihin urheilupuistoihin pääsee ilmaiseksi, ja milloin tahansa haluaa :)

  nelli, jeps, aamupäivästähän ne tuppaa olemaan tyhjiä, mut just nää iltaliput on kovassa huudossa. Toikin oli DJ night, eli musiikkia lisäksi. Totta puhut muuten noista hokkareista - hyvä kun pysy pystyssä sirklatessa!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails