sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Kouluperjantai kuvina

Päivä kuvina (ja tekstinä) postaus täällä taas. Viimeisestä aikaa varmaan puolisen vuotta, ja silloin oli työpäivä aiheena. Aamuseiskalta herätys, syömään Kellogg's Special K Creamy Berry Crunch -muroja (on muuten aivan sairaan hyviä!) ja chillailemaan sinisen valon ääreen (Phillipsin GoLite). Tuo sininen valo auttaa talvimasikseen ja herättää päivään.Puen, pakkaan ja kahdeksalta kiiruhdan junaan jossa hörpin aamuteetäni matkamukista ja luen aamun ilmaislehteä.Jään Russell Sq pysäkillä pois ja kiiruhdan koululle. Tasan yhdeksältä alkaa ensimmäinen kaksituntinen luento.
Yhdeltätoista alkaa toinen kaksituntinen luento. 11.10 meillä soi palohälytin (nämä ovat ihan jatkuva riesa tässä yliopistossa jostain syystä) ja joudutaan ulos pihalle puoleksi tunniksi. Hengaillaan ja jutellaan gradusuunnitelmista. Kunhan päästään takaisin luennolle kärsitään superintensiivisestä pikaluennosta, ja toivon että saan jotain selvää muistiinpanoistani vielä tämän jälkeenkin.
Yhdeltä luennot loppuvat. Menen PG-opiskelijoiden taukohuoneeseen mikrottamaan lounaani ja syömään. Olen ollut erityisen toimelias edellisenä päivänä ja pitkästä aikaa tehnyt mukaan otettavaa ruokaa. Yleensä nappaan kahviosta sämpylän. Menen ruoan jälkeen tietokoneluokkaan hoitamaan juoksevia asioita.

Kolmelta painun viereisen yliopiston kirjastoon (kivempi kuin meidän), ja siellä vierähtääkin seitsemiseen saakka. Minulla on muuten neljä eri kirjastokorttia tällä hetkellä - ei yhtään liikaa!
Viiden maissa popsin pienen välipalan, ruisleipää Philadelphia tuorejuustolla , tomaatilla ja chorizo-siivuilla. Tässä menikin pakkasessa säästetyt viimoiset ruisleivät! Saa lähettää lisää!
Seiskan maissa lähden olusille suomalaisen opiskelijaryhmän järkkäämälle pub crawl -kierrokselle London Bridgen tuntumiin. Sillä liityn joukkoon iloiseen vähän myöhässä minulla kestää jonkun aikaa löytää oikea pubi.
Siellä vierähtääkin London Priden ja London Porterin ääressä muutama tunti turistessa mukavia. Olen tässä kuvassa jo mahdollisesti vähän tuiskeessa.Puoli kahdentoista aikaa on Tuhkimon tavoin aika rientää viimeiseen kotiovievään kurpitsaan, joka lähtee tasan keskiyöltä Liverpool St Stationilta. En kuitenkaan kadota toista kenkääni ja ehdin napata mukaan vielä sushia naposteltavaksi, tässä vaiheessa on nimittäin jo kiljuva nälkä. 
Omalta pysäkiltä tulee kihlattu hakemaan ja katsellaan telkkaria vähän aikaa ennen nukkumaan menoa.

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva! Tällasia useammin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus. Minulla kun ei ole mitään hajua täkäläisestä yliopisto-opiskelusta, niin kiinnostaisi tietää onko noita luentoja joka päivä noin vähän, että jo yhdeltä loppuu? Ilmeisesti "kotitehtäviä" on sitten enemmän?

  Pidättekö te(kin) kenkiä sisällä, vai onko viimeinen kuva lavastus? :)

  VastaaPoista
 3. Hahahaa, päädyin jotain kautta tänne blogiisi ja heti sattui mahtava yhteensattuma, tuossa pubikuvassa nimittäin näkyy eräs Lontoossa asuva kaverini :D

  VastaaPoista
 4. Eveliina, täytyy yrittää :)

  Agatha, joo meillä on aika paljon luettavaa noitten luentojen lisäksi. Mulla on viikoittain 14h luentoja, joka on kohtuu paljon social science alalla. Ja ei ollut lavastus, vaikka yleensä käytetään kotitossuja kenkien sijasta. Olin vain laiska :)

  Miia, ja mä kun yritin olla ottamatta kenestäkään tunnistettavaa kuvaa! Hassu sattuma kuitenkin :D

  Anonyymi, :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin olen joskus tehnyt näitä "päivä kuvina" juttuja, musta ne on hauskoja. Kiva nähdä vihdoin jonkun muun tekemä. :)

  Lontoossa asuessa ikävöin ehdottomasti eniten ruisleipää ja ehkä vähän suomalaista karkkiakin. ;)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails