lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet.

Ensimmäisenä päivänä uutta vuotta on hyvä hetki analysoida edellistä vuotta, tehdä inventaario vuoden tavoitteisiin ja laittaa esille uudet tavoitteet. Mitäs viime vuonna tulikaan luvattua?

1. Saan enemmän aikaan. Netin viihdekäyttö maksimissaan 1h/päivä, siellä nimittäin vierähtää helposti tovi jos toinenkin... Opiskelutauoilla kotitöitä. ... Ja telkkaria katsoessa joku ikuisuuskäsityöprojekti esille, ei sieltä ikinä tule mitään niin ihmeellistä että vaatisi sataprosenttisen keskittymisen.

No. Loppuvuodesta vähän lipsunut, mutta käsitöitä on tullut tehtyä, kotitöitäkin ihan hyvin. Netin viihdekäyttöä tosin saisi rajoittaa enemmän.

2. Menen aikaisemmin nukkumaan. ... Eli tästä eteenpäin kaikki päivän hommat tulisi olla suoritettuna klo 23 mennessä, ja sängyssä olla simmut ummessa klo 24. 

Tämäkin on lipsunut, varsinkin loppuvuodesta. Aluksi meni hyvin, nyt minusta on tullut taas varsinainen yökukkuja.

3. Laihdutan sen 7 jäljelläolevaa kiloa. Karkkipäivä käyttöön, enemmän kasviksia ruokavalioon, lenkkeilyn (uudelleen) aloitus, vaikka kerran viikossa näin alkuun, ja joogaa kaksi kertaa viikossa.

Lihoin 7kg tai jotain sinnepäin. Tästä ei puhuta. Eikä enää luvata mitään ettei tilanne mene entistä katastrofisemmaksi.

4. Opiskelen kieliä. Venäjä vähän paremmaksi (kielioppia sun muuta), japani siihen JLPT:n 3-tasolle (ei pitäisi olla ylitsepääsemätöntä) ja ranska vähän paremmaksi (tällä hetkellä todella alkeellisella tasolla).

Ranska jäi ihan sikseen, mutta venäjää ja japania tullut harjoiteltua ihan hyvin, joskin ei ihan kiitettävällä tasolla. 

5. Pidän unipäiväkirjaa. Näen aika paljon ja hyvinkin vauhdikkaita unia, ja niitä olisi hauska muistaa muutenkin. 

Olen pitänyt, joskin loppuvuodesta kirjoitteleminen lipsunut. Tätä jatketaan tänäkin vuonna. 
Mites sitten tänä vuonna?

1. Suoritan JLPT N4-tason, eli ensi joulukuussa käyn japanin kielen testissä, taso alkeet. 

2. Pidän parempaa yhteyttä ystäviin ja vanhoihin kavereihin ja tuttaviin.

3. Rationalisoin vaatekaappini ja pääsen eroon "mulla ei ole mitään päällepantavaa"-syndroomasta.

4. Teen suursiivouksen tavaroihini päästen eroon kaikesta turhasta tilaa vievästä härpäkkeestä. Enkä osta uusia typeriä juttuja tilalle!

5.Unirytmi kuntoon - nukkumaan klo 12 viimeistään arkipäiväisin.
Teittekös te mitään lupauksia? Ja mites meni viime vuoden lupaukset? :)

2 kommenttia:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails