sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Aamutakkimekko

... Koskakohan sitä tulikaan viimeksi kirjoiteltua? Parisen viikkoa sitten?

Tässä välissä on kyllä ehtinyt tekemään vaikka mitä. Käyty kaksilla synttäreillä, juhlistettu luentojen loppumista, väännetty häämekko-mood board, kiroiltu kurssitehtävän data-analyysin parissa, tuskailtu tietokoneviruksen kanssa, tuhlailtu Ebayssa ja Amazonissa, leivottu uuden Hummingbird Bakery Cake Days kirjan kera... Josta voisin muuten jakaa pari reseptiä tännekin!

Eilen oltiin kihlatun sukulaisen synttärijuhlissa ja leivoin sinne Chocolate and Guinness Cake -kakun tuosta uudesta kakkukirjastani. Oli oikein herkullinen ja sai suuren suosion juhlissa.Laitoin myös ekaa kertaa päälle Ebaysta metsästämäni H&M:n silkkimekon. On muuten alunperin siitä muinaisesta Stella McCartney-yhteistyömallistosta. Olen odotellut oikean koon ja värin ilmaantumista Ebayhyn kuin haukka jo vuoden, ja nyt sitten vihdoinkin sain tämän hyppysiini. Ainoa haittapuoli vain se että kihlatun mielestä tämä on aamutakin näköinen ja kuulemma sopiva vain kotikäyttöön. Suosio ei kotosalla ollut siis kovinkaan suuri. Minusta tämä on silti kiva.

Tässä on tuollaiset hauskat metallipallokilluttimet hihansuissa. Suunnattoman ärsyttävät kun pitäisi tehdä jotain käytännöllistä, ja suunnattoman hauskat heilutella tylsistyessä. Ja sattuu muuten suunnattomasti kun noilla onnistuu mätkäyttämään itseään naamaan.
Kyllä sille synttärisankarillekin jäi palanen... pieni.


Mutta tuosta mekosta - on se oikeasti aamutakin näköinen? Saisitte nyt mieluusti todistaa mieheni olevan miehisen väärässä!

6 kommenttia:

 1. Ei mulle ainakaan tuosta kuvasta ensimmäisenä mikään aamutakki tullut mieleen. :) Kivalta näyttää.

  VastaaPoista
 2. haha oikia meininki, ei kakkua pojille!!

  VastaaPoista
 3. Ehkä aavistuksen aamutakkimainen, tuo vyö jotenkin tekee sen vaikutelman. Ehkä jos vyö olisi erilainen?

  VastaaPoista
 4. Se kakku on niin hyvää<3 Tai en tiedä onko täysin sama, mutta samalla nimellä kulkevaa oon joskus syönyt. Uppoaa myös oluesta pitämättömälle :)

  Eikä takki mikään aamutakki ole, miehet ei ymmärrä! ;)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, kiitti! Ei se mun mies ymmärrä mitään :)

  soph, hehe mulle kaikki! Pullahiiri kun oon :)

  Piia, mä luulen että toi sivulle vetävä leikkaus antaa noita viboja, se kun on aika tavallista aamutakkien kanssa. Mut vois tosiaan kokeilla vaikka ylimääräistä vyötä tms.

  bubble, se oli ihan sikahyvää. Olut ei maistunut ollenkaan, mut anto pehmeyttä, rikkautta ja maltaisuutta maulle. Voiskin tehdä samaista kakkua joskus uudestaanki :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä miehesti oikeassa on mekon suhteen.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails