keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Karhunpoika sairastaa...

...häntä hellikäämme.
Lääkkehillä hoidelkaa nalleystäväämme. 
Näillä tropeilla hoidellaan nallukkaa Brittisaarilla. Beechams juomat ovat täällä legendaarisia parasetamolisekoituksia, jotka brittien puheiden perusteella on varustettu vähintään maagisilla taudinparannusominaisuuksilla. Noh, kieltämättä onhan se kivempi juoda se parasetamoli lämmittävän ja makeahkon juoman ominaisuudessa. Vicks VapoRub-voidetta minulle hierottiin jo pienenä rintakehään hengitystä helpottamaan, jotenkin nostalgista. Olbas oil toimii samalla periaatteella. Olbas pastilles taas auttavat kurkkukipuun, mutta ai kamala nuo "mustaherukan makuiset" on ällöttävän makuisia. Suosittelen siis niitä originaleja mielummin. Ja mikäs sen kätevämpää nuhanenuille kuin nuo  Kleenex man-sized tissues. Mahtuu isompaankin kouraan.

Nyt olisi kiva jo parantua, olisi nimittäin kovasti tekemistä! Eikä pelkästään koulujuttuja, vaikka koekausi tässä uhkaavasti jo häämöttää horisontissa. Tämän päivän ajattelin löllyä pyjamissa kotosalla ja mennä ihan superaikaisin nukkumaan että taas jaksaa huomenna painaa pitkin maita ja mantuja. Ja eikös se laulukin sano että...Uni paras lääke on, siitä nauttikaamme.
Nalle-raukan kuntohon aamuksi jo saamme.

5 kommenttia:

 1. Täällä on toinen sairastelija, jolla dead linet kaatuu kohta niskaan. Pikaista paranemista ja koitetaan malttaa levätä! :)

  P.S. Karhunpoika sairastaa on ihan mun lempparilastenlaulu. <3

  VastaaPoista
 2. Oivoi, parantumista! Mä taisin vihdoin saada kierteen loppumaan, kun syksystä asti kurkussa asustaneet bakteerit viimeinkin tottelivat antibiootteja ja häipyivät.

  Musta on kyllä epistä, että Briteistä saa kirsikka-Strepsilsejä ja täältä ei!

  VastaaPoista
 3. hyi minusta Beechams on pahaa! :D Finrexin on parempaa. :)

  VastaaPoista
 4. Voih, pikaista paranemista! Flunssa iskee aina silloin, kun vähiten pitäisi...

  VastaaPoista
 5. Ioanna, toivottavasti sinäkin olet jo parantunut! Opiskelijana kipeänä oleminen on aina inhaa kun ne työt täytyy jokatapauksessa tehdä, ennemmin tai myöhemmin :(

  bubble, ooh kirsikka-Strepsilit olis ihan superhyviä. Mä en niitä ole edes nähnytkään vielä. Onneksi antibiootit tepsi sullekin sitten vihdoin :)

  Anonyymi, mä en oo Finrexiä ikinä maistanut! Pitäis varmaan seuraavan kerran Suomen lomalla ottaa muutama mukaan :)

  Tessa, kiitti, ja toi on niin totta. Just silloin kun on kaikista kiireinen sitä sairastuu... (Mm. viime vuonna vuoteenomana kaks päivää ennen lopputenttejä...)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails