tiistai 8. maaliskuuta 2011

Pancake day!Mistä on hyvät aamut tehty? Auringosta, kiireettömyydestä, teestä, letuista, sokerista ja sitruunasta, nutellasta ja vaahterasiirapista! Herkullinen herätys kun kuuli kihlatun kolistelemassa keittiössä :)

Täällähän 8.3. on lättypäivä (kukaan ei vaikuta naistenpäivästä kuulleenkaan). Onkohan nyt laskiaistiistai, eli brittiläinen versio herkuttelupäivästä siis. Aikamoista kiirettä on pitänyt koulun kera, ja tahti vain kovenee. Eipä ollut kovinkaan kiva yllätys kun sunnuntaina alkoi kurkkua kiristelemään ja nyt olen nuhanenäisenä kotona. Ehkä näitten lettujen voimalla jaksan lähteä edes yhdelle luennolle, vaikka aamuisen tutorialin jouduin pääkivun vuoksi jättämään väliin. 

Torstaina olisi kiva olla kunnossa sillä olisi pienet kutsu"bileet" tiedossa suomalaisille opiskelijoille täällä Briteissä. Onkos kukaan täällä lukijoista menossa? Ja mitä ihmettä sinne laittaa päälle, kun minulla ei ole muita siistejä vaatteita kuin työvaatteet!

6 kommenttia:

 1. Taidetaan samaan paikkaan olla menossa :) Itse laitan seilorimekon ja bleiserin, tai niin ainakin ajattelin. Onkohan tarpeeksi siisti :D Apua!

  VastaaPoista
 2. Jos olet sattunut saamaan tämän saman flunssan mitä tuntuu olevan nyt liikkeellä, niin voipi olla ettet torstaihin mennessä ole vielä täydessä iskussa. Mutta toivotaan parasta!

  VastaaPoista
 3. jaa. eipä oo kutsua näkyny. voih.

  VastaaPoista
 4. Sja, joo niinpä varmaan. Luulisi että tuo on ihan kiva ja siisti yhdistelmä!

  Agatha, no toivotaan parasta, mulla olisi nimittäin aika paljon tässä meneillään. Tänään on jo vähän parempi olo, eli kyllä sitä varmaan jo jaksaa huomenna jotain tehdä...

  Soph, harmi! Osallistujamäärähän oli rajoitettu aika pieneen :(

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa kivoilta kutsu"bileiltä" :)
  En ollut ennen kuullukaan koko pancake daystä vaikka 4.vuotta jo täällä opiskelen. Harmi sinänsä, onhan se ihanaa että pancakesejä saa syödä hyvällä omatunnolla edes kerran vuodessa!

  VastaaPoista
 6. Laura, aika kumma, ne on siis kaupoissa kovasti mainostettu päivä. Siis varsinaisestihan se on Shrove Tuesday, mutta kaupat mainostaa sitä Pancake Day -nimellä. Ehkä Skoteissa se on eri sit.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails