sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Aurinkoista päivää!

Täällä on ihan jo kesän tuoksua ilmassa. T-paidalla ja lipokkailla pärjäsi oikein mainiosti aurinkoisen kevätpäivän ajan. Oli niin kaunis aurinko että oli pakko käydä vähän kävelyllä, kaupoissa ja nauttimassa ulkoilmasta täysin rinnoin. Näitä päiviä lisää!

Kävelymatkalle mukaan ranskiksia ja McFlurry. En kai ole ainoa jonka ns. guilty pleasure on noitten ranskisten dippailu pehmikseen? Mmmmm.... 
Ja miksi uudet, kaupassa ihanan pehmoiset lipokkaat hankaavat aina kantapäät ensimmäisellä käyttökerralla verille? Toivotaan että ne tuosta asettuvat - minulla on toiset samanmoiset vielä korkkausta odottelemassa.Ei pilvenhattaraa taivaalla, raikas ilma, aurinko, kukkia, puun versot vihertämässä... Hyvä päivä! Nyt kun kevät on jo ihan virallisesti tänne tullut, eikä näytä enää katoavan, tälläistä ilmaa on nimittäin jo jatkunut viikon, tuleekin sitten tehdä pikainen kevätinventaario:

 • Talvikengät lankkauksen kautta säilöön syksyä odottamaan
 • Talvitakit ja neuleet vintille seuraksi
 • Kesävaatteet vintiltä silityslaudan kautta vaaterekille
 • Käyttämättä jääneet, pienet ja kinttanat sun muut ei-niin-kivat vaatteet hyväntekeväisyyteen
Aurinkoisia kevätpäiviä teillekin!

7 kommenttia:

 1. Oi oi oi. Ilmasto on kyllä yksi suuri syy, miksi aion vielä asua ihan muualla kuin Suomessa... Terveisin katkera + 3 C, jäätävä tuuli ja loskaa ja vettä.

  VastaaPoista
 2. Sama guilty pleasure täälläkin, hieno tapa, jonka opin australiassa ;)

  VastaaPoista
 3. Mä en ymmärrä tota ranskisten dippailua pehmikseen :D Tosin en kauheesti syö kumpiakaan. Etenkään Mäkistä, sain joskus (vajaa 10v sitten?) boikotti-inspiksen enkä oo sen jälkeen käyny siellä ku kahesti jonkun pakon edessä.

  Toi inventaario pitäis kyllä tehdä.. Lähinnä vaihtaa takit ja kengät kesäisempiin. Tosin täällä on vielä niin kylmä, että villakangastakki on ihan pätevä, kun seuraavat versiot menee sitten jo aika ohkaisiksi.

  VastaaPoista
 4. Voi kun täälläkin jo alkaisi puut ja ruoho vihertää! Pääasia, että kuitenkin lumet jo sulavat! :)

  VastaaPoista
 5. Tessa, heh :) Mut Suomessa on kuitenkin kunnon talvi ja lunta, ja kesä siellä on ihanan valoinen eli ei kaikki vuodenajat siellä mälsiä ole :)

  Sja, toi on niin herkku yhdistelmä - ei vaan parane turhan usein mussutella näitä herkkuja :)

  bubble, sun täytyy kokeilla joku kerta - tuo suolaisen ja makean yhdistelmä on just passeli :) Mä oon talvitakit jo heivannut varastoon, täällä on vielä vähän viileätä mutta nahkatakilla pärjää mainiosti kylmempinäkin päivinä.

  ulmai, kun kävin tos vähän aika sit Suomessa olin kyllä vähän järkyttynyt siitä kuinka paljon sitä luntakin oli vielä jäljellä! Mut kyl se kesä siitä tulee vielä :)

  VastaaPoista
 6. Toi kenkäongelma on muuten niin totta! Ja ärsyttävää. :(

  Mäkin olen ennen dippailut mcflurryä ja ranskiksia mutta en nykyisin käy enää mcdonaldsilla... silloin se oli herkkua.

  VastaaPoista
 7. Mä yritän kanssa välttää mäkkiä. Harmittavaa vaan että meidän lähellä ei ole oikein mitään muutakaan pikaruokalaa - esimerkiksi Lontoon keskustassa käyn aina nappaamassa mielummin pikasushit tiskiltä kuin mäkkärit.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails