lauantai 16. huhtikuuta 2011

After Party -tossukat (Redfoot)

Jokaikinen kerta kun käytän korkokenkiä, loppuillasta manaan valintaani. Jalat eivät vain kestä. Viime korkokenkätuskailun lomassa mietin kovasti miksei minulla ole pikkuisia tossuja käsilaukussa, jotka voisi vaihtaa korkokenkien sijaan kun tanssijalka alkaa vipattamaan. No, juhlat menivät ohi, mutta tämä tuskailu muistui mieleen Charin ballerinapostauksen nähtyäni.Aivan loistava idea tuollaiset Redfootin lituskaiset käsilaukkuun mahtuvat lipokkaat, joten pakko se oli itsellekin ostaa.

Nämä ovat mallia Mischa Black.
Kantapäihin jää vähän tyhjää tilaa pussiksi niinkuin tälläisissä kengissä minulle aina jää. Mutta mukavuudenhaluinen kerran kun olen...
Pohja on kuminen ja taittuu hyvin kahtia. Kävellessä ei edes huomaa taittunutta pohjaa, mutta oikeille kävelyreissuillehan näistä ei ole - kotimatkalle baarista nämä kyllä kelpaavat. 

Nyt pitäisi vielä löytää juhlat joissa nämä korkata :)

P.S. Näitä muuten saa melkein puoleen hintaan OVH:sta Amazonista ja Ebaysta

2 kommenttia:

  1. Ostin Redfootilta samaiset taitettavat baltsut viime keväänä ja täytyy sanoa että ihan loistava keksintö! On pelastanut minut monilta tuskan hetkiltä aamuyön tunteina!

    VastaaPoista
  2. En tiedä miten ilman tälläisiä on koskaan pärjännyt :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails