keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Ah!

... nyt ois sit matka Suomeen, häitä viettämään. Jännittää! Häämekko toivottavasti sulloutuu nätisti käsipakaasiin eikä mene yli kilojen. Toivotaan nyt sit parasta että kaikki paperihommat Suomen päässä ehtii alta pois. Englannin paprut saatiin ulos eilen ihan viimetingassa, oikeilla leimoilla ja kaikilla. Maksettiin itsemme loppujenlopuksi kipeiksi pikaleimautuksesta, mutta ei kai se mitään.

Gradu niin pahasti vaiheessa ettei tosikaan - kaikissa näissä hääjärjestelyissä on mennyt niin paljon aikaa. Nyt toivottavasti viikonlopun aikana kun tuo kihlattu ei ole koko aikaa häiritsemässä (hän siis jää tänne muutamaksi lisäpäiväksi) saisin vihdoinkin aikaan sen lopullisen perusrakenteen jonka voisin vihdoinkin lähettää professorille. Viime tapaamiskerralla keskusteltiin kahdesta eri suunnasta, joista minun nyt sitten pitäisi valita mieluisa. Harmi vaan kun molemmat olisivat ihan kivoja! Toinen olisi erittäin originelli mutta vaikeampi löytää tietoa, toinen taas vähän jo tehty juttu, mutta vastaavasti sitä olisi helpompi siksi tutkia. Ja mites sitten valita...No nyt alkaa jo jännittää häät, ja tietty tämä gradukin stressaa melkoisesti. Nyt Suomeen lähtiessä blogi hiljenee taas elokuun alkuun saakka kun läppäri jää tänne. Eli hyviä kesiä teille kaikille!

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä hääjärjestelyihin! Jos graduasiaan saa kommentoida niin suosittelen helppoa reittiä. Ellet usko, että tutkimalla vaikeampaa reittiä saat esim. mielenkiintoisen työpaikan sen kautta, niin helppo gradu äkkiä kasaan eikä siitä sitten tarvitse huolehtia vaan voi keskittyä elämään:)

    VastaaPoista
  2. Hii, jännää! Tsempit täältäkin graduun ja tietty häihih, palaahan rentoutuneena langoille sitten kun on sen aika :)

    VastaaPoista
  3. Onnea häävalmisteluihin ja myös itse häihin! Toivottavasti saat myös gradun etenemään. :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails