maanantai 11. heinäkuuta 2011

Englantilainen sää(!)

Voi huoh tän sään kanssa täällä. Ikinä ei tiedä miten pitäisi pukeutua!Viikonloppuna olin menossa hog roast -pippaloihin (joista vähän lisää sit paremmalla ajalla). Viiden maissa aivan älyttömän kuuma ja ihanan aurinkoista, joten lähdin hihattomassa topissa, hameessa ja kietaisin silkkihuivin hartioille tuulen varalta.
Seitsemältä hog roastiin lähtiessä alkoi sataa kaatamalla ja taivas pimeni. Lennosta vaatteet vaihtoon ja farkut, tennarit, neule ja sadetakki päälle. Ja silti hytisin koko loppuillan.

Tämmöstä se täällä joskus on. Toissapäivänä minulla oli jokseenkin typerä olo kun pidin aurinkolaseja, että sateenvarjoa, mutta kun sää vaihtui aurinkoisesta sateeseen muutaman minuutin välein eikä jaksanut kaivaa laukkua jatkuvasti. Ja joo, mulla on aina sateenvarjo laukussa, oli kelivaroitus mikä hyvänsä, viiden vuoden aikana yllättäviin sadekuuroihin on alkanut tottua ja varautua. Ei mikään ihme että sää on täällä puheenaihe numero yksi!

2 kommenttia:

  1. Toi sää suosittuimpana puheenaiheena on kyllä vaan niin totta! Toisaalta Skotlannissa opin että sitä sateenvarjoa ei ikinä kannata kantaa mukana, koska vaikka sataisi niin siellä tulee samaan aikaan niin paljon että sateenvarjo menee aina rikki :)

    VastaaPoista
  2. Haha, se on niin parasta kun aina jos tulee keskusteluun tyhjä tauko, niin ettei kumpikaan osaa sitä oikein jatkaa, niin englantilainen AINA mainitsee jotain säästä :) Tuulisuus on täälläkin muuten ongelma, mut Aberdeenissa se on varmaan vielä pahempi!

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails