torstai 7. kesäkuuta 2012

Uusia (kivoja) hiustuotteita

Innostuin vähän tuossa palkkapäivänä tilailemaan netin syövereistä kaikkea kivaa. Pitkän aikaa olen elänyt ilman mitään uusia hiustuotteita, joten innostuin täyttelemään varastoja uusilla shampoilla, hoitoaineilla ja jätettävillä.
Ainoa vanha tuttava on tuo Sebastian Potion 9, joka oli yksi vanhoja luottotuotteitani, kunnes eksyin kokeilemaan kaikkea uutta kivaa. Wellan sun-jätettävä sekä Kérastasen Fibre Architecte kiinnostivat kuvailunsa puolesta ja tulivat mukaan alennustuotteina. Kérastasea olen aina pitänyt ylikalliina silikonisilkkona, mutta ajattelin antaa sille mahdollisuuden... Tuotteen INC oli melkoinen pettymys (silikonisilkkoahan se), mutta saadaan nähdä millainen se on käytössä. Joicon K-Pak latvasuoja tuntuu olevan käytössä ihan hyvä, vaikkei ehkä aivan ylitä vanhaa mielikkiäni Redken All Soft Soft Ends latvasuojaa. 
Kuivashampoo on niin kätevä, varsinkin kesällä kun hiukset rasvoittuvat nopeammin eikä aina niitä ehdi pestä aamusella. Joicon K-Pak shampoo ja hoitoaine ovat mielestäni maailman parhaat hiustuotteet, ja näistä olen aikaisemmin höpötellytkin. Paikkaavat ja tuovat kiiltoa. Nämä ostin litran pakkauksissa, nyt on koko vuoden tarpeet hoidettu kerralla. Nämä litran pakkaukset muuten maksavat £27 per pullo hairsupermarket-sivustolla eli jos tykkää Joicosta tarpeeksi, kannattaa tilata sieltä.

2 kommenttia:

 1. Mäkin oon käyttänyt tota Batisten kuivashampoota ja noita Joicon shampoota ja hoitista. Kuivashampoo jäi käyttöön Tresemmen ohella, halpaa ja toimii, noi Joicot oli mulla ihan jees, ei aiheuttaneet mitään "pakko saada heti lisää"-fiilistä, mutta tykkäsin kyllä.

  Mitä toi Potion 9 on siis on, jätettävä hoitoaineko? (ei nyt jaksa googlata :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jätettävä ja musta yksiä parhaita. Kosteuttava, ja siloittava. Voi vähän koppuroittaa jos laittaa liikaa mut hiukset harjaamalla sekin korjaantuu.

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails