torstai 6. syyskuuta 2012

At the Olympic ParkSunnuntaina käytiin Olympic Parkissa katsomassa paralympialaisia eikä parempaa päivää olisi voitu valita. Nähtiin Oscar Pistorious ja useampia britti-mitaleja kaikissa väreissä. Itselle suurin innostus oli Leo-Pekka Tähti T54 100m kisoissa. Nähtiin tosiaan hänen kultamitalirullauksensa, ja oli kyllä mahtava fiilis kuunnella Maamme-laulun soittoa 80 000 päiselle stadionille.
Mahtava fiilis oli myös kun britti David Weir rullasi kultaa 5000 metrin kisassa. Melkoista taktikointia aluksi, mutta viimeisen kiekan aikana koko stadioni mylvi ääneen kuin viimeistä päivää. Viimeisen sadan metrin aikana omaa huutoa ei enää edes kuullut, koko stadioni huusi kilpaa niin kovaa. Niin ja, nähtiinhän me myös Catherine, tuleva kuningatar, ojentamassa mitaleita. 

Kovasti oli porukkaa Olympic Parkissa. Me käytiin äkkiä syömässä ennen kilpoja, ja sitten minä yritin etsiä Suomen lippua. En tosiaan muistanut hommata itselleni Suomen lippua tarpeeksi ajoissa, ja ajattelin että kai nyt sieltä Megastoresta löytyy kaikkien osallistujien lippuja, onhan nämä sentään paralympialaiset. No, ei löytynyt muita kuin Ranskan, Saksan, Australian, USAn, Kiinan, Brasilian, Venäjän ja Brittien lippuja. Harmitti vähän. Ja näkyi niitä Suomi-lippuja aika monta stadionilla jokatapauksessa, eli muut finskit olivat selkeästi kaukaa viisaita. Ostin sitten tuon GB-lipun, sitä tuli heiluteltua paljon kuitenkin!
Aika myöhäiseksi meni - kotiin päästiin vasta yhden maissa. Mutta kivaa oli!

Oletteko itse käyneet näissä kisoissa vielä tai muuten seurailleet telkkarista? Meillä on televisio ollut auki melkein joka ilta näitä katsoessa. 

2 kommenttia:

  1. Varsinaisissa olympialaisissa kavin.. ostin liput suomen kautta, onneksi kun taalta briteista niita naytti olevan toooosi hankala saada. stadionilla fiilis on aika mahtava, ja takuuvarmasti mulle once in a lifetime kayda olympialaisissa.

    VastaaPoista
  2. Ma tajusin tuon Suomesta lippujen ostamisen liian myohaan. Sain loppujen lopuksi ostettua taalta liput (judoon), mutta aikamoista vaantoa se oli. Oli kyl ehdoton once in a lifetime kokemus! Tuskinpa tallaista mahdollisuutta enaa tulee minun kohdalle.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails