lauantai 8. syyskuuta 2012

Uusi kaveri

Ostin sitten uuden kameran - Sony Nex 7 saapui parisen päivää sitten tänne meille. Mietin tätä kyllä pitkään ja pähkäilin Nikon V1 ja Olympus Penin välillä, mutta päätin lopulta mennä Sonyn leiriin. Siinä oli kaikkea kivaa pikkuekstraa, ja hyvät kokemukset Nex 5 mallista auttoivat valinnassa.Nyt pitäisi sitten opetella tätä käyttämään, eikä ihan helppoa tuntunut olevan. En oikein osaa tarkentaa, ja automaatillakin tuntuu menevän vähän miten sattuu nuo tarkennukset. Ensimmäistä kertaa käytän tälläistä järkkäriä. Periaatteessahan tämä ei kai ole järkkäri, mutta samantyyppiset systeemit aukkojen ja muitten kannalta. Huomaatte varmaan että ihan täysi aloittelija tässä höpöttelee. Vilkuilin sivusilmällä kameran mukana tullutta ohjeläpyskää mutta heprealta se vaikutti. Ehkä käytännössä tämä uppoaa paremmin. Jossain vaiheessa täälläkin varmasti alkaa näkymään parempia kuvia kunhan opin näitä asetuksia paremmin.
Hei hei vanhalle luotettavalle kaverille. Tämä on palvellut monessa menossa mukana, monella matkalla, kestänyt monta iskua ja pudotusta ja jatkaa palvelusta menossa jonne ei uskalla ottaa kallista kameraa mukaan.

Huomenna ajattelin mennä kaupunkiin kokeilemaan kameraa ihan kunnolla - treffataan kaverin kanssa keskustassa, käydään katsomassa paralympiamaratonia ja poiketaan kahveella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails