tiistai 4. syyskuuta 2012

Valmistujaiskuvat

Valmistujaiskuvat tulivat tuossa vähän aika sitten. Nyt kun ensimmäistä (ja varmaan viimeistä) kertaa valmistujaisissa käydessäni otin ilon irti koko jutusta, ja hankin ne kaavut, ja viralliset valokuvat. Ja aika monta valokuvaa sainkin sillä paketilla minkä tilasin - kolme isoa kuvaa itsestä ja viitisentoista pienpiä kaikenkokoisia kokoja, ja sitten kaksi isoa kuvaa minusta ja miehestä. Vanhemmille ja isovanhemmille lähetinkin jo kopiot näistä. Anoppi haluaa yhden kuvan meistä kahdesta. Lopuilla voisin ehkä tapetoida meidän makuuhuoneemme...?
Hiukset pörrössä - ulkona oli yllättäviä rankkoja sadekuuroja. Sateessa juostessa kaavun huppuun kerääntyi pieni lammikko. Hupun väri oli tuollainen kullankeltainen jota pukija kovasti ihasteli hakiessani kaavun. Nuo huppujen värit käsittääkseni määräytyvät opiskellun aineen luokan mukaan - talouden opiskelijoilla oli tälläinen, politiikan ja historian (sun muiden humanities) opiskelijoilla ruskea.Tohtoriksi väitelleillä oli vinkeät viininpunaiset kaavut ja sellainen hassu myssylakki. Osalla opiskelijoista ei muuten ollut mitään kaapua, mikä näytti kyllä vähän laiskalta, joten jos teillä ikinä itsellänne on brittiläiset valmistujaisjuhlat muistakaa kaapu!

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva mun mielestä, että panostit kunnolla valmistujaisjuttuihin :) Kivalta näyttää kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Olin kovin tyytyväinen kuviin, vaikka jännitinkin vähän mitä sieltä tulee kun en itse saanut parasta otosta valita.

   Poista
 2. Oo, no eikö kaapu ja hatun heittely ole koko homman juju? Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa mieltä minäkin, mutta jotkut ulkomaalaiset opiskelijat eivät selkeästi olleet tätä tajunneet :)

   Poista
 3. täytyykin laittaa tuo kaapuvinkki korvan taakse, ensi vuotta odottamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti - ei niitä niin usein pääse pukemaan että kannattaisi jättää välistä.

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails