tiistai 27. elokuuta 2013

Bank Holiday Monday

Tänä viikonloppuna oli bank holiday weekend, eli yksi näitä ylimääräisiä vapaita joita odotetaan kuin kuuta nousevaa pitkin vuotta. Kun nuoremmat (ja hipemmät ja menevämmät) tyypit viettävät viikonloppunsa Notting Hill karnevaalin tuoksinassa, tälläiset tylsät perheelliset kuten me tuppaavat käydä sukuloimassa. Karnevaalit ovat muistoissa säilyneet ihan mukavina kekkereinä, jossa saa tungoksen keskellä nauttia musiikista ja jerk chicken kanasta, mutta kyllä se miellyttävämpää on vaan surauttaa autolla valmiiseen pöytään anopille. Tylsä mikä tylsä!
 

Hame Mango, sandaalit Ugandasta,  liivi New Look
 
 
Tämä asuhan on jo nähty, mutta sama voittokombo jatkuu. Viimeiset mahdollisuudet pitää näitä kesävaatteita ennenkuin pitää pakata kepeät vaaleat vintille ja taas siirtyä tummiin ja paksuihin syksyjuttuihin.

Potkupuku Mothercare
 
Vauvaparka - yritin tässä tehdä vauvan "päivän asu" kuvan hauskasti, mutta melkoiseksi retuuttamiseksi kamelinvarpaineen meni. Ihan tyytyväisenä vauva siinä kuitenkin himmaili.
 

 
 
Tuli otettua paljon kuvia, varsinkin kun meidän vauva tapasi ensimmäistä kertaa Yorkshiren serkkusarjan. Ala-asteikäiset tytöt olivat innoissaan hellimässä vauvaa mutta esiteinipoika jätti vauvan tällä kertaa väliin. Muuten tuli musisoitua yllättävän paljon - muutamakin tarttui kitaraan ja laulaa lurautti muutaman laulun. Miehen bravuurina on (hänen ainoa kokonaan osaamansa laulu) Rocky Raccoon by Beatles.
 

 
Tälläinen viikonloppu meillä! Toivottavasti teilläkin oli yhtä mukavaa!

2 kommenttia:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails