perjantai 6. syyskuuta 2013

Lomamoikkelit

Hyvin on sujunut Suomi-loma, ihan alkumatkasta lahtien. Vauva matkusti kuin enkeli, eika kitissyt kuin maissa. Lentaminen sujui mahtavasti, ja lentoemot kavivat aina valilla ihastelemassa vauvaa. Suomen puolella ollaan ehditty nakemaan sukulaisia oikein kunnolla, ja ensimmaisen kerran vauva paasi myos tapaamaan isoisovanhempiaan. Mina olen muuten ensimmainen lapsenlapsi ja meidan lapsi ensimmainen lapsenlapsenlapsi molemmilla puolilla sukuani, joten varsin special-tapaus on meidan vauva taalla Suomen puolella. Miehen puolella meidan tytto on kolmas ja kolmastoista  lapsenlapsenlapsi joten siella Englannissa ollaan tavallisempi tapaus.

Ollaan kayty ostoksilla, ja nyt on hyvin taytetty suomenkielisten kirjojen tarve. Lahjoja ollaan myos saatu monia ihania. Kaytiin kesamokilla ja pidin muutaman paivan pituisen internet-tauon, ei e-mailia, ei facebookkia, ei mitaan, eika se maailma silla aikaa romahtanut. Teki ihan hyvaa kuitenkin vilkaista tarkeimmat jutut sitten takaisin kaupunkiin paastessa. Ollaan nahty vahan kavereita ja syoty paljon suklaata ja neekerinpusuja (nama ei minulle taida ikina olla suklaasuukkoja, 80-luvun lapsi kun oon)  ja tietenkin ruisleipaa. Vauva on myos oppinut monia uusia aanteita ihan vain taman loman aikana ja kuulostaa ihan hassulta.

Mitas muuta? Sain myos kuulla etta tatini ja isoisani lukevat tata blogia, eli nyt loppuu sit se sukulaisten taalla parjaaminen! :-)  Eipa tassa sen kummempia. Sunnuntaina lahdetaan takaisin koto-Lontooseen ja takaisin blogin pariin, nyt olisi taas kauhea hinku kirjoitella!

4 kommenttia:

  1. Ollaankohan me samalla lennolla? :) Kahden maissa Helsinki-Vantaalta?

    Kyllä on sööttis vauva...!

    t. Katie / Aika kypsä äidiksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmin paikka ei olla! Ois muuten voinut kahvitella vaik siina :-) Lahdetaan Trelta vasta viidelta, Helsingin lentokentalta varmaan seiskan maissa.

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails