sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Suomifiiliksiä viimeiseltä kahdelta viikolta

Nyt ollaan vihdoin takaisin kotona ja päästään taas bloggailemaan. Lähdettiin matkalle perjantaina päivällä, mutta sumuisan Helsingin takia käännyttiin takaisin ja vietettiin yksi ylimääräinen yö Tampereella isovanhempien hoivissa. Lauantaina sitten uusi yritys ja päästiin pienoisen matalapaineen ja turbulenssin kautta vihdoinkin Lontooseen. 
 
 
 


 
 
 
Oltiin paljon mökillä, käytiin saunomassa ja nautittiin takkatulesta sisätiloissa pakkasen paukkuessa ulkona.
  
 
Käytiin kantoreppukävelyillä - oli kivaa mutta eturepussa tuollainen kahdeksan kiloinen jötikkä sai aikaan samanlaisen fiiliksen kuin silloin raskaana ollessa tallusteli hitaasti ja lonkat loksuen.
 
  
 
Tavattiin nuoria ja vanhoja kavereita, käytiin synttärijuhlissa ja Hop Lopissa (mielenkiintoinen keksintö muuten, hyvin näytti bisneksellä pyyhkivän).
 
Perinteiseen tapaan napostelin reippaasti suklaata, karjalanpiirakoita, perunapiirakoita, riistaa, ruisleipää, Julia-keksejä ja muita perisuomalaisia herkkuja. Loma meni mainiosti ja vauvalla oli melkoisen hauskaa viettää niin paljon aikaa isovanhempiensa kanssa. Vaikka Suomessa viihdyttiin tällä kertaa kaksi viikkoa, aika kului kuin siivillä ja paluupäivä koitti yllättäen. Vauva tuntui kasvavan ihan silmissä ja kehittyvän huimaa vauhtia näinkin lyhyen ajan sisällä - kovasti treenailtiin tukea vasten seisomista, seisomaan nousemista, paperin repimistä, pinsettiotetta, ja syömistä. Ja voi kuinka sitä syötiinkään... Paljon! Loppuunvetona, oikein muikean mukava loma jälleen kerran.


4 kommenttia:

 1. Kiva, että teidän loma sujui mukavasti!

  Noita HopLop-tyyppisiä paikkoja on muuten muitakin, ainakin pk-seudulla. On Huimalaa ja Snadi Stadia..ja jossain muualla taitaa olla jotain muitakin. Ihan kivoja treffipaikkoja pikkuisten ja heidän vanhempiensa kanssa. Saa rauhassa jutella kun lapset ovat aidatulla alueella leikkimässä eikä tarvitse olla koko ajan kieltämässä ja hakemassa eri paikoista pois :)

  Olettepa muuten äitisi kanssa saman näköiset! (Onhan tuossa vitoskuvassa äitisi?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo mun äiti. Vanhemmiten muutun enemmän ja enemmän hänen näköisekseen :)

   Noi HopLopit on kieltämättä kyl käteviä - meilläkin kun oli yks lähes kolmivuotias täystuho mukana ajateltiin että varmaan kivempi mennä leikkipaikkaan kuin mihinkään kahvilaan. Noi pikkuvauvathan nyt periaatteessa menee missä vaan, mut oli se heillekin toisaalta kiva oikoa jäseniään leikkimatolla :)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails