maanantai 17. helmikuuta 2014

Viime viikolla...

Oli tietenkin ystävänpäivä. Innostuin tekemään miehelle ensimmäistä kertaa ystävänpäivän ylläriksi kolmen ruokalajin illallisen - aluksi bruschettoja, parmesaani-tryffelihunaja salaattia ja kalamataoliiveja, sitten moules mariniere tällä reseptillä, ja jälkkäriksi hunaja-muskottipähkinä-vanilja pannacottaa. Yumskis. Voisinpa tehdä tämän uudestaankin vielä joskus - meidän perheessä se on nimittäin tuo mies joka yleensä kokkaa.
 


Viikolla käytiin vauvan kanssa taas pitkillä kävelylenkeillä kunhan sää selkisi. Ehdittiin myös paikallisen kirjaston Baby Rhyme Timeen - vauva rakastaa sitä harrastuksistaan ehkä eniten. Ilonkiljaisuja ja paikallaan pomppimista on aina luvassa. Keskiviikkona uskaltauduttiin taas uudestaa altaaseen, viimeksi käytiin viime marraskuussa. Vauva tykkäsi vedestä edelleen, mutta vauvauintikurssin opetukset olivat (tietenkin näin pitkän ajan jälkeen) ihan unohtuneet, ja jopa helppo naamankasteleminen sai vauvan pärskimään. Yritellään pikkuhiljaa taas opetella sukeltelua...
 
 
Niinjoo, ystävänpäivänä mies tuli kotiin ja naureskellen ojensi minulle Valentine's Day flours. Eh heh. Flours (jauhot) lausutaan siis samalla tavalla kuin flowers (kukat). Sain mä kyllä ihan oikeitakin kukkia - näitä sinisiä orkideoita olen ihastellut jo pitkään Tescossa, viimeksi ihan ääneen kauppareissulla päivää ennen ystävänpäivää.  
 
 
 
Ja sitten viimeisenä - vanha (suomalais)kaveri tuli täällä meillä käymään ja moikaamassa ensimmäistä kertaa vauvaa. Ja toi vauvalle tuliaishauvan. Meillä olikin sit oikeet Suomi-kestit, ja juotiin Forsman teetä Taika-mukeista, syötiin jälkiuunileipiä Oltermannilla ja maisteltiin mansikkavanilja-Fazeria. Löytyi kivasti kaikkea mukavaa kun just tultiin Suomesta! Pitäis kuulemma tulla kyläilemään useamminkin... :)


 
Ja yksi vielä - viime viikon kauppareissulla ai kun mua alkoi naurattamaan Brittien lehtivalikoimat. Sitä löytyy aikakausilehtiä jos jonkinmoiselle harrastukselle - löytyisi juttua höyryveturiharrastajalle, avaruudesta kiinnostuneille, lentokoneitten bongaajille, veneenomistajille, lentoviehekalastajille, kutojille, puutarhureille, vaikka keille. Tuolla on jopa lehti nimellä Vampire - mistä lie kertoo...


 

5 kommenttia:

  1. Pannacottaa, ah.... Tuollaisia hienoja aterioita on ihan kiva kokkailla toisinaan (ja syödä vaikka vähän useamminkin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisi, varsinkin kun itse en oo mikään keittiökuningatar niin tää olis hyvää harjoitusta. Ajattelin seuraavaks kokeilla sit japanilaisella teemalla, tehdä sushia ja tempuraa sun muuta.

      Poista
  2. Hei, taalla toinen briteissa asuva mama. Loysin juuri blogisi ja nayttaa kivalta, eli jaan seuraamaan. Meilla alkaa myos vauva uinti ensi perjantaina, olin odotuslistalla yli 6kk ja baby E on jo melkeen 11kk, eli saa nahda miten menee. Katselin muutamia vanhoja postauksiasi ja paljon yhteyksia omaan elamaan, mm. mulla myos sama sininen H&M mekko, baby E rakastaa rhyme-time ja avocadoa : )
    Missapain Lontoota asustelet? Ei tarvi liian tarkasti sanoa, jos et halua. Mina ja Britti mieheni elellaan Greenwichin lahella, vaikka talon etsinta kuumeisesti kaynnissa South-Westista.
    Lukemisiin
    Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seurailemaan :) Me asustellaan pohjois-Lontoossa zone 5-alueella. Kaukana siis! :D

      Hui muuten kuinka kauan jouduitte odottelemaan vauvauintia, meillä nimittäin on paljon ryhmiä ja me päästiin aloittamaan jopa samalla viikolla. Se on kyl tosi hauska harrastus, toivottavasti teidän beibi innostuu siitä :) Me varmaan yritetään käydä jatkokurssilla tässä piakkoin, saa nähdä miten menee tällä kertaa.

      Poista
    2. Haluttiin vauva uinti yhteen tiettyyn paikkaan, joten sinne oli paljon tunkua. Toivon todella, etta Baby E innostuu. Kylpy hetki on hanen suosikki muutenkin. : ) x

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails