sunnuntai 23. helmikuuta 2014

10 kysymystä ja lauantaiasu

Sain Susannalta jo aikapäiviä sitten haasteen, ja nyt sunnutairatoksi pikainen päivänasukuva eiliseltä ja vastaukset näihin kymmeneen kysymykseen. Näihin on aina hauska vastata, ja kun ei oikein muuten ehdi taikka jaksa paneutua postaukseen, tai miettiä (itseasiassa olen miettinyt jo ainakin kymmenen postausta blogiin mutten vaan jaksaisi juuri nyt mitään niistä toteuttaa), niin tulee tartuttua tälläiseen haastepostaukseen. Tälläisenä laiskana sunnuntaipäivänä siis...


huivi Malene Birger, jakku Jigsaw, kengät Clarks, farkut Zara


1. Mikä on sinussa parasta?
Sinnikkyys ja määrätietoisuus. Positiivinen elämänasenne ja kyky mukautua eri elämäntilanteisiin ja tapahtumiin.
 
2. Mikä sai sinut bloggaamaan?
Halusin alunperin tehdä tyyliblogin ja vähän miettiä mitä vaatteita käytän, meneillä oli nimittäin melkoinen style rut. Iso kimmoke oli erityisesti suomen kielen käytössä - huomasin että kirjallinen suomeni rapistui samaan tahtiin kuin englannin kirjallinen taitoni kehittyi. No, tyylillisesti samassa jamassa ollaan edelleen mutta kirjoitettu suomen kieli on paljon parempaa.
 
3. Kahvi vai tee?
Rakastin aikaisemmin kahvia, mutta monen brittivuoden jälkeen teekin kelpaa. Nykyään juon useimmiten teetä, kahvi on  mukana vain erikoistapauksissa tai kahvilassa käydessä. Ihan niin paljoa en sentään ole brittiläistynyt että perinteinen builders tea (musta tee, maidolla ja sokerilla) kelpaisi. Minulle jotain maustettua erikoisteetä ja makeuttajaksi hunajaa kiitos.
 
4. Mikä saa sinut innostumaan ja inspiroitumaan?
Elämä. Innostun muuten aika helposti vaikka mistä, mutta toteutus jää usein paitsioon. Inspiroidun myös hauskoista ideoista ja kauniista kuvista joita bongailen netissä eri blogeista.
 
5. Bravuurisi keittiössä?
Feta-tomaatti-basilika-pasta. Valitettavasti tämä tulee mieheltä jo korvista ulos, joten sitä ei tule tehtyä. Kylmäsavulohipasta on uudempi bravuurini.
 
6. Mikä vuodenaika olisit ja miksi?
Voi mikä kysymys! Olisin varmaan talvi, sillä olen rauhallinen viilipytty.
 
7. Tärkein elämänohjeesi?
Just keep swimming. Just keep swimming. Just keep swimming, swimming, swimming. What do we do? We swim, swim.
 
Kuka muuten tunnistaa mistä tämä on? Kolmen pisteen vinkki: elokuva. Kahden pisteen vinkki: kertoo kaloista. Yhden pisteen vinkki: Pixar-studioilta... Montako pistettä? 
 
8. Milloin ja miten viimeksi hemmottelit itseäsi?
Oikein kunnon hemmottelu oli kuukautta ennen vauvan syntymää kun kävin aivan mahtavassa hieronnassa. Harmi että ko. kylpylä on meiltä niin kaukana, muuten olisin varannut sinne uuden hieronta-ajan jo muutamaan kertaan.
 
9. Lempilastenlaulusi?
Täti Monika. Just tänään lauleltiin taas. Englantilaisista lauluista lemppari on What shall we do with a lazy baby?
 
10. Mikä on parasta elämässäsi tällä hetkellä?
Vauva. Eipä liene yllättävää!
 
Mä en yleensä jaksa näitä haasteita laittaa eteenpäin, enkä tee tälläkään kertaa poikkeusta. Mutta olisi kyllä hauska tietää mikä teidän tärkein elämänohjeenne on! Minun on siis tuo "Just keep swimming", se toimii kaikessa, sekä myötämäessä että vastoinkäymisissä. Se on hyvä muistaa, aina kannattaa uida eteenpäin.

4 kommenttia:

 1. Olipa hyviä vastauksia, kiitokset, oli kiva lukea, ja hahhaa, olisikohan Nemosta tuo swimming :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, juurikin siitä. Dora (se sininen hajamielinen kala) sanojana.

   Poista
 2. 7. Tiesin ton elamanohjeen, mista se on, ihan ilman vihjeita, joten 3+ pistetta :-) kyllahan nama kuuluu tietaa :D hyva ohje kylla.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails