lauantai 2. toukokuuta 2009

Tangle Teezer

Erikoispostaus omistettu törkeän hyvälle hiusharjalle (Tangle Teezer). Sain tuossa viikko sitten tassuihini uuden hiusharjan joka on suunniteltu mahdollisimman hellävaraiseksi ja hiuksille lempeäksi ja oma takkutukkani on ollut tähän enemmän kuin tyytyväinen. Halusin siis suositella tätä teillekin jos vaikka olisi tarvetta!


Kyseessä oleva mahtiharja ja kaverina randomisti vuorigorilla


Tuotteen lupaukset:

Tuote lupaa olevansa hellävarainen, selvittävänsä takut kiskomatta ja hiusta venyttämättä, ja siloittavansa hiussuomuja. Siksi sitä mainostetaankin erityisen tarpeelliseksi luonnonkiharaiselle hiukselle, pidennyksille ja lapsille, ja onhan se tarpeellinen tuote ihan noin muutenkin ihan tavallisillekin hiuksille. Sitä saa käyttää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin sillä se ei venytä tukkaa kuten tavalliset harjat (btw, kaikki varmaan tietää että märkää tukkaa ei saisi harjata sillä se venyttää ja vanuttaa hiusta saaden sen katkeilemaan?).

Omat kokemukset:

Viikon aikana käytössä tuo tuote on lunastanut lupauksensa kevyesti. Se selvittää hiukset repimättä eikä takerru hiuksiin niinkuin tavallinen hiusharja/kampa. Tietenkään mikään ihmetuote tämä ei ole ja joitain osioita joutuu käymään läpi muutaman kerran ennenkuin takut selviävät. Erityisen vakuuttunut olin viimeviikolla kun jouduin pesemään hiukset poikkeuksellisesti ilman hoitoainetta. Yleensä hiukset olisivat lähes räjähtäneet käsiin mutta tällä harjaillessa hiukset asettuivat paikalleen ja näyttivät lähes siloisilta. Päänahassa tämän tuntuu muuten todella kivalta, ihan kuin hieroisi päänahkaa kun tällä harjailee!

Tällä saa kuulemma myös levitettyä sekä hoitoaineen että hiusvärin helpommin hiuksiin kuin esimerkiksi kammalla. Muotoilu myöskin pelaa. Vaikka tuote aika heppoisalta lelulta näyttääkin niin se istuu käteen vallan mainiosti. Ja vaikken sen tarkemmin tiedä tämän suunnittelun takana olevasta ajatustyöstä varren puuttuminen tuntuu tässä harjassa toimivat sillä voin kuvitella että näin vipuvarren puuttuessa hiuksia ei saa samalla tavalla raastettua kuin perusharjalla.

Summa summarum:

Suosittelen lämpimästi! Hyvä harja, siloittaa hiusta ja selvittää takut hellävaraisesti. Ei revi hiuksia ja pitää hiukset paremmassa kunnossa.

5 kommenttia:

 1. En ole tuollaisesta kuullutkaan! Kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Mistä tuommosta saa? Oon todella laiska harjaamaan hiuksiani (lue: harjaan kaksi kertaa viikossa, aina ennen pesua, harvoissa tapauksissa jos suoristan tukan niin silloin toki). Harjat on kans sen mukaisia, en oikein oo jaksanut panostaa.. Toi vois kyllä olla kätevä.

  VastaaPoista
 3. E, kiitoksia :) Kuin myos ;)

  Anttis, Minakin kuulin naista vasta vahan aikaa sitten mutta innostuin tilaamaan itsellenikin kun luin paljon ylistavia arvioita sen kayttajilta. On tama kai vuoden ollut markkinoilla, luulisin.

  bubble, naita saa tietty tuolta sivulta johon linkkasin, tai sitten muista hiustuotenettikaupoista esim lookfantastic.com tai cheapsmells.com. Suomessa naita myydaan kai joissain isoimmissa paka-liikkeissa, en tosin tieda sen tarkemmin. Ehka Place? Mut suosittelen jos vaan harjaa tarvitset :)

  VastaaPoista
 4. No kato ku ei taas sokea nää mitään :D Kiitos.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails