torstai 30. huhtikuuta 2009

Hyvää vappua vaan sinnekin!

Vappu ei ole ollut minulle ikinä mikään ykkösjuhla, enkä erityisesti ole siitä pakkoryyppäyksestä välittänyt. Sima eikä tippaleivät mene alas, yök molemmille, ja ylioppilaslakin käyttö nyt vaan on vähän hassua minun mielestäni lakituksen jälkeen. Vappupallot ovat oikeastaan ainoa asia josta vapussa tykkäsin ja joita siinä juhlassa odotin. Eipä liene yllätyskään että useimmat Suomessa vietetyistä vapuista olin vappuaaton ja -päivän töissä vappupallomyyjänä.


Tämänpäiväisiä ostoksia. Ihastuin noihin merimiesballerinoihin heti :) Garnierin summerbody lakanalookin poistoon ja SPF-kertoimellinen sy-voide ryppyjen ehkäisyyn...


Ulkosuomalaisena ei oikein tule vappua vietettyä sillä se on niin skandinaavi-juhla. En ole muuten tainnut viettää vappua nyt kuuteen vuoteen! Ja sitä ennenkin myin vain palloja. Jos ihan totta puhutaan en olisi tainnut edes huomata tämän mahti-juhlan ilmaantumista ellen seurailisi suomalaisia blogeja.


Eilisiä kirppariostoksia. Puisista kukkapalasista tehty laukku. En tiedä onko tuo ihan karsea vai hauska, tarttuipa mukaan kummiskin vaikka sitten biitsi/puisto-laukuksi. Ja pinkki huivi.


Täällä ei kukaan ole kuullutkaan vapusta. Aivan tavallinen päivä ja huomenna ihan tavallisesti luentoja. Itse ole viettänyt päivän koululla ja kirjastossa, kuin myöskin tulen tekemään huomenna. Koekausi alkaa ensi viikolla joten seuraava kuukausi tulee olemaan melkoista puurtamista. Eli jos blogi alkaa olemaan tavallistakin hiljaisempi se johtuupi siitä että yritän takoa mahdollisimman paljon tietoa päähäni verrattain lyhyessä ajassa. Ei muuten ole vielä yllättävää kyllä iskenyt paniikki. Osittain ehkä johtuupi siitä että kandintyön jälkeen sitä on ollut niin loppuunpalanut ettei jaksa enää kiinnostaa. Osittain ehkä siitä että nyt on viimeinen vuosi menossa ja sitä tietää miten kokeisiin kannattaa opiskella.Tai ainakin sitä niin kuvittelee.


P.S. Osallistukaapa kilpailuihin. On sekä yummya että lauradelilleä

2 kommenttia:

  1. Hei noista sun kirppisostoksista tuli mieleen; missä Lontoossa on kivoja kirppiksiä?
    Lisäksi; osaatko sanoa mitkä olisivat kivoja klubeja (sellaisia rokkiklubeja joissa soittaisi tutut tai tuntemattomat indiebändit mm.)?

    VastaaPoista
  2. Sellaisia itsepalvelukirppiksiä mitä Suomesta löytyy ei ole ollenkaan. Brick Lanen ympärillä jotkut myy rojujaan vilttien päälle leviteltyinä. Muuten sit on oikeastaan näitä charity shoppeja (vrt Uff tms). Parhaimmat niistä löytyy Kings Rd ympäristöstä, South Kensingtonista tms. Siellä missä ns. parempi väki asuu.

    En tiedä muuten klubeista muuta kuin että niitä on monta. En osaa suositella mitään kun tulee nin harvoin käytyä. Camdenissa on jotain ihan kivoja kyllä.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails