sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Choochoochoo

Sori teille kaikille joilta alkaa Jimmyt pursuamaan korvista, mutta tulipa itsekin käytyä eilen ostoksilla ja tuotua kotiin muutama valittu pala. On ollut muuten todella hektinen viikonloppu, shoppauksineen, keikkoineen, perhejuhlineen, ja töineen ja vasta nyt ehdin oikeasti istahtamaan tähän tietokoneen ääreen päivittelemään vähän.

Odotin kauheaa kaaosta H&M:llä, ja noh, tottapuhuen koko ajan siellä pyöriessä tuli mieleen että hullujen hommaahan tämä. Itsellä kävi sen verran onnekkaasti että satuin just siihen henkkamaukkaan jossa jono oli järkevä ja olin paikalla kun viimeisiä rannekkeita jaeltiin. Jonosysteemi oli niin kätevä, ei tarvinnut jonotella ja kävin siinä sitten Primarkissa ja Topshopissa shoppailemassa odotellessa omaa vuoroa käydä siellä. Ja nappasin mukaan kaiken jonka halusinkin, vaikkakin harminpaikka oli että just ne kengät joita odotin eniten eivät sitten istuneetkaan omaan jalkaan.Nämä kengät lähtivät sitten mukaan. En aluksi perustanut niistä lainkaan, mutta näin jonkun tytön sovittelevan niitä ja ne näyttivät jalassa tosi makeilta mutta klassisilta, eli varmaan löytyy käyttöä tulevaisuudessakin. Paras merkki oli kuitenkin kun tulin kotiin ja kihlattu ihastui kenkiin aivan älyttömästi. Mies, jota eivät kengät tosiaankaan kiinnosta.Toinen mukaan lähtenyt juttu oli tämä niittivyö. Tai no, jos itseasiassa aivan totta puhutaan, niin useampi muukin juttu lähti mukaan, mutta vain nämä taidan ihan oikeasti pitää. Koruista tykkäsin todella paljon, mutta tylsänä korunkäyttäjänä ei kannata rohmuta vaikka kuinka ihania metallikasoja olisivat olleet. Eli taitavat palata takaisin kauppaan. Varaan tietenkin mahdollisuuden vielä muuttaa mieleni :)

2 kommenttia:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails