torstai 26. marraskuuta 2009

Listailua

Viimeiset kolme hullunmyllynpäivää ovat nyt vihdoinkin ohi. Aamulla lähtö kahdeksan maissa, kotio takaisin kymmenen maissa, välissä 8h töitä ja 3h luentoja. Tänään tulin aikaisin kotio, ja aion vain rentoutua telkkarin ääressä (ja tehdä vähän rästiin jääneitä siivous/kokkaushommia). Huomenna baarikierrokselle! Aivot ovat kyllä tällä hetkellä sen verran vieläkin jäässä, että tämä haaste tuntui hauskimmalta postaukselta.


1. Kolme viimeistä ostostani olivat Italian BMT-subbari, iso latte tripla-shotilla, ja mäkkärin tuplajuusto. Jos ruoka/lounas-ostokset jätetään sikseen, niin ostokset olisivat olleet Good Will Hunting -DVD, kuivashampoo ja pilkulliset sukkahousut.

2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni Öhöm, eipä taida löytyä julkkiksia. On joku sosiologian professori, kaipa tunnettu omissa piireissään.

3. Viimeksi googlasin reseptejä leek-vihannekselle. Siis se on joku sipulin tyyppinen, en tiedä nimeä suomeksi.

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni on varmaankin ne monet vaatteet jotka eivät ole eksyneet päälle kertaakaan.

5. Käsilaukussani on puoli elämää. Tällä hetkellä tyhjä vesipullo, kotiavaimet, lompakko, kännykkä, ipod, The Economist, mikroekonomian oppikirja, kansio, haarukka, sateenvarjo, sakset, teippiä, muutama kuulakärkikynä, lippulappusia ja kuitteja, ripsari, peitevoide ja huulikiilto, peili...

6. Suosikkikatuni koko maailmassa on varmaankin Marchmont St. Siellä asuin ekan vuoden Lontoossa, tosi idyllinen pikkukatu keskellä keskustaa.

7. Tyypillisin asuni tällä hetkellä on harmaat farkut, niittisaapikkaat, t-paita, nahkatakki ja Longchampin ostoslaukku (loistava kirjojen kuljetukseen!)

8. Hienoin/kallein ostokseni on varmaankin ollut lumilauta, joka tällä hetkellä homehtuu yksinäisenä Suomessa, tai sitten läppäri.

9. Olen riippuvainen netistä, kofeiinista ja lukemisesta.

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla selkeä, koruton, simppeli.

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa, se olisi H&M. Hyvä ja usein vaihtuva valikoima, leikkausten sopivuus omalle vartalolle, ja kohtuulliset hinnat.

12. En ole ikinä ostanut mitään mistään luksusöverikaupasta (esim. Dior, LV, jne.). Odotellaan ensimmäistä kunnon palkkakuittia.

13. Parhaat outlet-löydöt teen TK Maxxista.

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin mahdollisesti Carrie Bradshawin tai Coleen Rooneyn.

15. Seuraava suuri hankintani on maisterikoulutus. Törkeän kallista täällä Enkuissa.

16. Tyyli-ikonini on ei mulla kyllä ole.

17. Kenkävalikoimassani on liikaa korkeakorkoisia kenkiä, liian vähän matalia jokapaikansaappaita.

18. Unelmieni laukku on Mulberryn Bayswater konjakinvärisenä. Jotenkin vain niin kivan klassisen näköinen, miellyttänyt silmää jo monta vuotta.

19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun £0-150.

20. Verkossa shoppailen mieluiten mitä tahansa muuta kuin vaatteita.

21. Suosikkimuotiblogini on sellainen, jossa on hyviä, selkeitä kuvia ja mielenkiintoisia pukeutujia. Mutta sanottakoot, seuraan enemmänkin ulkosuomalaisblogeja.

22. Olen kauneimmillani hyvin levänneenä.

23. Makutuomarinani toimii kihlattu, jolla on yllättävän hyvä maku.

24. Hiukseni ovat punertavanruskeat, taipuisat, ja keskiselkään.

25. Toiveammattini on maailmanparantaja.

2 kommenttia:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails