perjantai 20. marraskuuta 2009

Graduation cap


Ravintolassa odotellessa

Parin viikon takaiset synttärisurkeudet korvattiin tuossa muutama päivä sitten jättisuurella illallisella ravintolassa ja (myöhässä) tulleella uudella charmilla.



Vähän sitä jo ehtditty sormeilla ja asetella korua sormenjäljistä päätellen


Tämä charmihan menee viime vuonna saamaani charm-rannekoruun. Tarkoituksena on siis keräillä elämän tärkeistä hetkistä pieniä muistoja yhteen paikkaan. Tätä pikku graduation cap -charmia olenkin jo katsellut sillä silmällä kesästä lähtien, sillä täytyyhän kolmen vuoden panostus opiskeluihin jotenkin noteerata, varsinkin kun edes niihin valmistujaispippaloihin en itse päässyt. Parasta lakissa on tuo vapaasti liikkuva piskuinen kultainen strassi!


P.S. Oli muuten helkkarin huono päivä eilen. Sain £20 punnan sakot lipuntarkastajalta liputta matkustamisesta. Lippukone lähtöasemalla ei toiminut eikä rautatieyhtiö nykyään viitsi pitää lipunmyyjää pikkuasemilla. Enkä ehtinyt vaivaisen kolmenkymmenen sekunnin junanvaihdon välillä ostamaan junalippua vaihtoasemalla. Olis kuule pitänyt, häntä ei kiinnosta, £20 tänne kiitos. Uskomatonta mitä skeidaa täällä saa sietää! Lähetän muutaman vihaisen kirjeen ympäriinsä, mutta voin jo nyt arpoa että penniäkään en tuu saamaan takaisin. Tällä tavalla ne nimittäin nyhtävät joka ikisen pennosen mitä saavat irti matkustajista, joilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin käyttää paska-National Railia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails