torstai 30. kesäkuuta 2011

Kuulumisia

Noniin. Nyt ollaan jo vähän pitemmällä hääsuunnitelmissa. Saatiin sormukset suunniteltua ja suunnitelmat toimitettua korusepille - nyt sitten jännäämään ehtivätkö he niitä tekemään ennenkuin lennetään Suomeen ja pysyvätkö sormukset meidän budjetissa. Jäi tämäkin puuha vähän viime tinkaan. Häämekko on jo ihan loppusuorilla, enää vaan pieniä viimeistelyjä, joita pystyn tekemään varmaan itsekin, ettei tarvitse enää tulevaa anoppia vaivata. Nyt pitäisi vielä päättää otanko hunnun vielä. Mitäs mieltä - hunnutettu vai ilman?
Täällä on ollut ihan mielettömät helleaallot viimeaikoina ja shortsit ja pikkutopit päässeet vihdoinkin käyttöön. Nyt vihdoinkin onneksi helteet ovat laantumassa, ja vähän viileyttä taas tullut. Päivännasu-kuvakin tuli otettua. Pitäisiköhän tälläisiä ottaa enemmänkin? Olen huomannut että jämähdän helposti samoihin vaatteisiin vuositolkulla - näistä vaatekappaleista jokaikinen taitaa olla vuodelta 2009. Vaatekaapin päivitys taitaisi olla paikallaan!

Nyt sitten vihdoinkin pitäisi ottaa kunnon spurtti gradun kirjoituksessa. Se on jäänyt auttamattomasti vähän taka-alalle, ja oikein mitään en ole saanut aikaiseksi. Kävin professorin juttusilla viime viikolla, ja sieltä tulikin melkoisesti uusia ideoita, vähän torppausta omille ideoille, uutta materiaalia kouraan ja käsky muodostaa teesini ja outlineni uusiksi. Aihe on tällä hetkellä vähän turhan laaja, joten sitä pitäisi saada fokusoitua. Ja mukavasti rouva myös minulle kertoi saamani koearvosanat (70 ja 71) hänen kursseistaan, jotka menivät todella hyvin! Täytyy toivoa että arvosanat pysyvät kohdillaan koekomitean jälkeenkin, toisesta kurssista olisi näitten arvosanojen perusteella tulossa 1st yleisarvosanaksi, toista laskee huono essee just 2.1:n maille :)

4 kommenttia:

 1. Minulle tulee huntu. Eipä sellaista koskaan muulloin oikein voi käyttää, ja haluan kokea sen nyt "kerran elämässä". Viime vuosien prinsessahäistä inspiroituneensa huntu on pitkä, laahukseen reunaan asti:)

  Tsemppiä graduun/hääjärjestelyihin!:)

  VastaaPoista
 2. Huntu on helposti mielestäni jotenkin vanhanaikainen, vaikka ovathan esim. eräät Kate ja Victoria osoittaneet, että huntu voi myös olla samaan aikaan perinteinen ja moderni. Olen muun muassa heidän myötään joutunut hieman muuttamaan käsitystäni hunnun "vanhanaikaisuudesta". Molemmilla se toimi todella hyvin. Kerrothan sitten mihin ratkaisuun päädyit. :)

  Eikä asustasi muuten edes huomaa, että se on vuosimallia -09. Samanlaista vaatettahan on kaupat täynnä myös tänä kesänä!

  Täältä myös tsemppiä hääjärjestelyihin! Ja onnittelut myös 1st:stä!

  VastaaPoista
 3. Itselläni ei sellaista perinteistä huntua ollut, mutta se johtui siitä, etten koe sen oikein sopivan enää kolmikymppiselle (mutta se olikin minun tilanteeni). Tykkään kyllä hunnuista kovasti, ja eihän sitä periaatteessa milloinkaan muulloin pääse käyttämään. Riippuu paljon siitäkin, millainen puku sulla on. ;-)

  VastaaPoista
 4. Katariina - tuota mäkin olen ajatellut. Kerran elämässähän sitä vaan pääsee käyttämään huntua eli kaikki ilo irti siitäkin päivästä :) Vautsi - sulla siis katedraali (tms.) pituus - itselle olin ajatellut kyynärpäihin tahi vyötärölle ulottuvaa :)

  Esteri, kiitoksia tsempeistä :) Kyllä mä sit kerron, ja laitan kuvaa tänne kanssa omasta hää-ensemblestä. Mäkin aluksi ajattelin että huntu olisi tosi vanhanaikainen, mut nyt sit jostain syystä on alkanut miellyttää sekin idea. Mulla on muutenkin aika perinteinen puku, joten luulen että siihen sopisi huntu hyvin.

  Bisquits, sullahan oli birdcage, joka musta sopi ihan loistavasti siihen sun pukuun :) Vaikkei sitä birdcagea kuvassa näkynytkään sen pystyi kuvittelemaan. Se on just mikä siihen omaan pukuun sopii, on paras ratkaisu, ja sullehan se perinteinen huntu ei varmaan olisi näyttänyt oikealta fiftarityylisen puvun kanssa (mun mielestä ainakaan)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails