perjantai 14. maaliskuuta 2014

11 kysymyksen haaste ja päivänasu

Ollaan vauvan kanssa nyt remonttipakolaisina anoppilassa miehen tehdessä siellä viikonlopun yli hommia. On ollut taas mielettömän kiireinen viikko kaiken raivaamisen, makkarin tyhjentämisen ja sen sellaisen kivan pikkupuuhan parissa, joten mitään erityisempiä ei olla edes ehditty tekemään. Ajattelinkin tässä aikani kuluksi käydä luonnoksia läpi (josta löytyy useampia kymmeniä puolivalmiita tekeleitä...) ja löysin asukuvien höysteeksi tämän haasteen Annina Joanna blogista. Tämä tuli ennen joulua, siksi keväiseen ajankohtaan verrattuna pari vähän hassua kysymystä.  
 
 
Farkut ja silkkipaita Zara, saappaat Clarks, vyö H&M
 
1. Miten vietät joulua tänä vuonna? Viime vuoden vietin joulupäivän anoppilassa Englannissa, ja jouluaattona pidettiin omat juhlat meillä suomalaisine tarjottavineen apen ja miehen sisaren perheen kera. Yleensä yritetään viettää joulut vuorovuosin eri maissa, eli tänä vuonna toivottavasti päästään Suomeen viettämään joulua.
 
2. Lempi drinkkisi? Hmm. En erityisemmin juo alkoholia. Yleensä tuoppiin ilmaantuu alea. Drinkeistä lemppari on varmaan Rasberry Collins, jäävadelmilla.
 
3. Ikimuistoisin lomakohde? Näitä on niin monta. Japani, Uganda, Thaimaa, Disneyworld. Lähiaikoina ehkäpä Rwandalla oli suurin vaikutus, alle viikon aikana ehdin näkeä ja kokea niin monta asiaa.
 
4. Koska aloitit bloggaamisen? Taisi olla 2008 Halloweenin aikoihin. Mutta ensimmäiset postaukset poistin sillä ne oli niin noloja, hah.
 
5. Lempi kappale? Ed Sheeranin Small Bump.
 
 
 
6. Ihanne työpaikka? Jotain opiskeluihin liittyvää missä saa painia yhteiskunnallisten asioiden ja ihmisten auttamisen kanssa. Jotain missä saa olla ihmisten kanssa(kin) tekemisissä eikä työ ole pelkkää paperinpyörittelyä. Jotain jossa pääsee etenemään ja jossain vaiheessa toivottavasti johtamaan.
 
7. Eniten itseäsi kuvaava sana? Tenacious.
 
8. Kirja vai elokuva? Ei varmaan kumpikaan vaan tietokone! Hah, mun on tosi vaikea keskittyä elokuviin, yleensä katson alun ja lopun, ja keskiosan hommailen kaikenlaista muuta. Kirjassa kestää niin kauan että niitä harvoin tulee avattua, valitettavasti.
 
9. Lempi herkku? Suklaa, ylläripylläri!
 
Pakollinen vauvakuva loppuun - Vauva maistoi jätskiä eikä näköjään maittanut...
 
 
10. Lempi bändi? Ed Sheeranista oon tykännyt paljon viimeaikoina.
 
11. Mitä rakastat joulussa? Kaikkia suomalaisia jouluruokia, suklaata, pitempää lomaa töistä ja lahjojen ostamista.
 
Okei, ja sitten enää 47 luonnosta jäljellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails