keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Lisää maaseutukuvia

Evakkona olo täällä anoppilassa jatkuu. Kuten tavallista remppailuun menikin/menee odotettua enemmän aikaa pienten ylläreiden takia. Makuuhuone on nyt vielä maalia vaille valmis takaisin muuttoa varten. Päätettiin myös tehdä vähän ylimääräistä remppailua makuuhuoneeseen ja meille tulee uusi vaatekaappijärjestely jota on tässä pohdittu. Kipeästi kaivattu muuten, järkevästi rakennettu säilytystila perusenglantilaisissa taloissa on lähes ennenkuulumatonta. Toivotaan että se sentään valmistuu ennätysajassa ja päästään tavalliseen päiväjärjestykseen.
 
Mutta ei se mitään. Täällä landepaukkuna oleillessa on ehtinyt käymään ulkona kävelyillä kameran kanssa. Tässä siis vähän lisää landekuvia täältä anoppilan suunnasta.  
 
 


 
 
Rakastan näitä englantilaisia puutarhoja. Tunnelmallisia, vähän rehottavia, mutta toisaalta tiukasti rajattuja ja säännösteltyjä. Paljon vihreää, vähän värikkäitä kukkia, ja paljon yrttejä.
 
 


 
 
Ja maalaistalot. Ihania. Valkoiseksi kalkittuja pikku kartanoita. Pihalla puutarha. Ja ehkä pari kanaa. Voisin muuttaa tälläiseen talviajaksi. Kesäajat asuisin jokipaatissa.
 


 
 
Täällä maalaiskylän kirkon pihalla ollaan joskus käyty sunnuntaisin iltapäiväteellä. Istumassa siellä muitten mummojen seurassa, lipittäen kitkerää teetä ja syöden vadelmahillolla ja kreemillä täytettyä täytekakkupohjaa. Eipä paljon perienglantilaisempaa teehetkeä voisi olla.

2 kommenttia:

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails