lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kuvia Essexin maaseudulta

Kauniin ja lämpimän (jopa 16 astetta!) päivän kunniaksi käytiin pienellä iltapäiväkävelyllä vauvan päiväunien jälkeen. Vähän hengittämässä maalaisilmaa kaupunkipakokaasukatkun jälkeen. Ei bongailtu mitään sorsia ja joutsenia kummempia lintuja tällä lintubongareitten suosimalla alueella mutta annoin kameran laulaa maisemia ihaillessa.
 Tosi kaunis alue pikku kävelyreissulle ja kiva vaihteeksi nähdä vähän uusia maisemia, sitä tulee niin usein käveltyä niissä samoissa lähipuistoissa.
 


 
Olen täällä jo ainakin kerran kertonut rakkaudestani jokilaivoihin, eli noihin narrow boat paatteihin. Haaveilen edelleen romanttisesti matkasta pitkin kanaaleja ympäri Englantia, pikkukaupungeissa poiketen, kesästä nauttien, oman veneen katolla aurinkoa paistatellen. On ne vaan niin ihanan vanhanaikaisia.
  
Huppari ja tennarit! On jo ihan oikea kevät ja melkein jo kesä! Heh, vaikka täällä kyllä sanotaan että Don't cast a clout until May is out. Toivotaan silti parasta ja vähän lämpimämpää kevättä, vaikka sitten viime
 
Farkut Zara, huppari Superdry, kengät Onitsuka, huivi H&M
 
Rakastan muuten noita meidän vaunuja (Joolz Day) - ne on ihan parhaat ja mielestäni ne on ihan yhtä hyvät (ja reippaasti halvemmat) kuin Bugaboot (vaikka ihan käytännönkokemusta noista jälkimmäisistä ei minulla tietenkään ole). Teen varmaan jossain vaiheessa niistä postauksen tänne, kiinnostaisko teistä ketään? Itse lueskelen mielelläni tietoa vaunuista, vaikkei meillä nyt edes ole mitään suunnitelmia vaihtaa mallia tahi merkkiä.

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! On kyllä ihanaa, miten aikaisin täällä Briteissä tulee lämpimät säät, tulee harrastettua lunnossa käppäilyä paljon enemmän kuin kylmällä ilmalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! Viimeiset viikot ollaan kyllä nautittu näistä keleistä oikein olan takaa :)

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails