tiistai 9. syyskuuta 2014

Vauvan päivänasu - Omenoita poimimassa


Paita Kappahl, farkut H&M, kengät Clarks


Viikonloppuna käytiin anoppilassa poimimassa omenoita omenapiirakkaan - tein pehmeän piirakan, sellaisen perinteisen suomalaisen mitä aina tehtiin köksän tunneilla. Mmmm, oli hyvää.
 
Nämä vaatteet muuten tuli ostettua aikapäiviä sitten Suomessa kirpparilla. Minulla on maailman surkein kirpparituuri - ikinä en löydä mitään järkevää - mutta kerrankin satuin nappaamaan muutaman kivan jutun. Näin pöydän jossa oli paljon lasten vaatteita - pinkkiä ja mekkoja - ja siellä oli vaikka mitä kivaa ja meidän maun mukaista. Nämä söpöt farkut ja paita tuli ostettua, ja pari muutakin juttua. Ja sopipa muuten nuo farkut tosi kätevästi noihin Clarksin kenkiin!  

 
Viikonloppuna oltiin todella kiireisiä... Testattiin lauantaina kolme autoa, ajeltiin ympäriinsä, mietittiin, mittailtiin, pohdittiin tulevia vaatimuksia, mitä kokoa tarvitaan sit kun tulee toivottavasti kakkonenkin meidän perheeseen... Ja sunnuntaina laitettiin nimet paperiin ja käsiraha pöytään. Nyt meille on tulossa kunnon iso perheauto!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails