torstai 8. tammikuuta 2009

Pantteri ei täplistään pääse eroon, ei millään...

Olen fiilistelly tässä eläinkoruja kuukauden pari nähtyäni hienon näköisiä sormuksia ja riipuksia muutamien suunnittelijoiden mallistoissa. Itseltä löytyy nämä kaksi äidin 80-luvun kätköistä ryöstämäni sormus ja rannekoru, molemmat panttereita. Hän joskus keräsi näitä, itse ryöstin hienoimman näköiset itselleni. Olis piru vie muuten pitänyt ottaa joku pantteririntaneula itselle kans!

Pantterisormus; huomaa mustavalkoinen täplitys ja vihreät zirkonisilmät.


Pallolla leikkivät pantterit. Koru aukeaa tuosta pallon kohdalta jotta sen saa käsiin.

Näitä ei tietenkään samalla kertaa käsiin. Vain yksi sinne asun mukaan antamaan säväyksen ironisuutta (ja raakaa eläinpoweria, rauh). Mitäs olette mieltä, olenko kaksi vuosikymmentä ajastani jäljessä vai alkaako näyttämään taas tuoreelta?

3 kommenttia:

  1. Vintage on aina passeli ja omaperäinen vaihtoehto! Ja nuo sormukset, im in love!

    VastaaPoista
  2. Ihanat korut! onko ne jotain merkkiä? ostin juuri vähän aikaa sitten tuon ekan sormuksen näköisen sormuksen että kyllä ne on nyt muotiakin

    VastaaPoista
  3. Kiitti lidna ja SL. En tiedä korujen merkkiperää, sitä ei tullut äitiltä kysyttyä. Tuskinpa mitään kovin arvokkaita, ainakaan tuo rannekoru.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails