tiistai 28. heinäkuuta 2009

Yhdeksän kuvaa elämästä

1. Tältä näytin muutama vuosi sittenUudenvuodenaatto 2006/07 ja juuri lähdössä baariin. Tämä kuva oli vain jotenkin söpö.

2. Toisinaan olen myös hyvin edustavaJos minulla olisi mitään kamalia ördäyskuvia olisin sen ehkä mielummin laittanut. Mutta tässä kuitenkin yrittelyä rennossa black-tie eventissä.

3. Tästä kuvasta voi päätellä mitä harrastan.Muunmuassa. Valitettavasti en ole päässyt mäkeen piiiiitkiin aikoihin. Toivottavasti tänä talvena ehtisi/pystyisi!

4. Tästä kuvasta tulee aina hyvälle tuulelleSärkänniemen vekotinkieputuksessa

5. Tahtoisin elää tämän hetken uudelleenNo, onhan niitä muitakin hienoja hetkiä jotka olisi hienoa elää uudelleen, mutta tämä oli jotenkin niin surrealistista pitkän, vetisen ja raskaan sademetsähaikkauksen päätteeksi tulla tupsahtaa keskelle gorillalaumaa. Vuorigorilloja katsomassa Ugandassa siis. Ja tuo samainen yksilö kuvassa hipaisi minun jalkaani :)

6. Muun muassa nämä ihmiset ovat huippuja
Ai että räiskintä voikin olla kivaa ja terapeuttista (ja myös kivuliasta seuraavana päivänä).

7. Minua ei naurattanutPahoitteluni ällöydestä. Tästä olisi vissiin voinut varoittaa. Mämmikoura + juustohöylä = vammapeukalo. Ei paljoa naurattanut tekohetkellä varmaan ketään paikalla ollutta, mutta jälkikäteen (ja edelleenkin, 3v tapahtuman jälkeen) tästä on mulle vitsailtu paljon. Ja suositeltu ostamaan valmiiksileikattua juustoa.

8. Tämä on mielestäni kaunis kuvaSuomenlinnasta.

9. Lopuksi paras kuva ikinäTyylikkäitä munkkipossuja.

PS. IE:n käyttäjät. Kuvat näkyvät tosi rakeisina teille. Ylipäätänsä suosittelen käyttämään Mozillaa (ei vain tämän blogin tarkasteluun...) mutta yritän vielä jossain vaiheessa vaihtaa photobuckettiin/flickeriin kunhan löydän itselleni tarpeeksi aikaa opetella uudet systeemit. Siihen saakka rakeisuutta IE:n käyttäjille :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails