maanantai 6. heinäkuuta 2009

Hamsteri

Tunnustan olevani pahimman luokan hamsteri. Nyt olen yrittänyt siivota vanhaa huonettani ja valikoida tavaraa pois heitettäväksi vanhempieni tulevan muuton alta. Tottakai haluan myös löytää kaikki itselleni tärkeät esineet jotka täytyy pelastaa muuttokuormaan omaa tulevaa käyttöäni varten (lähinnä matkamuistoja). Ongelma on vain siinä että kiinnyn joihinkin tavaroihin aivan liikaa eli niistä aivan tuskaisen vaikea luopua! Varsinkaan mistään vaihto-oppilasvuoteeni liittyvästä.

Urakka näyttää loputtomalta. Olen tässä käynyt läpi vasta yhden kaapin ja löytänyt tuhottomasti kaikenlaista turhaa, kuten esseitä seiskaluokalta, vaatteita joita en ole käyttänyt kymmeneen vuoteen, vanhoja palkkakuitteja... Aikamoinen kasa poisvietäviä vaatteita on jo valikoitunut, mutten tiedä viitsisikö niitä viedä kirpparille vai vaiko vain johonkin keräykseen. Itsepalvelukirppikset ovat niin törkeän kalliita täällä Tampereella (n. 35e/viikko) ja minua onkin peloteltu etteivät vaatteet enää mene kaupaksi.


Ja toinen samanmoinen kasa rompetta löytyy vielä, vasta yhden kaapin satona...


Sitten kun minun huoneeni ja tavarapaljouteni on selvitetty pitääkin selvitellä hamsteri-äitini vaatevarastot... Mitäköhän vintageaarteita sieltä vielä löytyy, siellä on nimittäin rompetta runsaan parinkymmenen vuoden ajalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails